Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az rossz előjel, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rossz előjel, ha a barátnőm egyáltalán nem készült az első évfordulónkra?

Figyelt kérdés

Sokszor megemlítettük, hogy már nagyon várjuk mindketten. Volt szó arról, hogy elutazunk, de az nem jött össze anyagilag.

Majd szó esett arról, hogy elmegyünk étterembe is, de az is elmaradt, nem volt kedve egyáltalán, inkább mekis kaját rendeltünk otthonra, ahhoz volt kedve.

Kicsit puhatolóztam az évforduló előtt és rájöttem, hogy semmivel sem készült. Azt mondtam neki, hogy ne haragudjon, de én sem tudtam készülni semmivel. Nagyon kellemetlen lett volna, hogy ha én odaadom neki az ajándékát, ő meg semmit sem.

Vettem neki ékszert, írtam is neki egy hosszú monológot, be is csomagoltam, de végül nem adtam oda neki, mert szerintem nagyon rosszul érezte volna magát, amiért ő nem foglalkozott ezzel komolyabban.

Még a hónapfordulókat is megjegyeztük egymásnak, persze ilyenkor ajándékot nem vettünk.

Még az első kapcsolatomban is megleptek minden évfordulónkra, nekem ez teljesen alapvető volt, készültem is rá rendesen.

Én azt érzem ettől, hogy neki annyira nem is jelentőségteljes az egész.

Szerintetek? Rossz elvárásokat támasztottam ilyen téren?

szept. 16. 08:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell játszma. Ha készültél, köszöntsd fel. Lehet, hogy ő is készül, csak akar benne hagyni valami meglepetést.

Ne legyél dedós hülyegyerek.

szept. 16. 08:24
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Az évfordulókra emlékezés szocializáció kérdése. Én pl a szülinapommal sem foglalkozom és senkitől nem kívánom, hogy foglalkozzon vele. Mások meg minden dátumot fejből nyomnak.
szept. 16. 08:25
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

Ha jól megvagytok, szeretitek egymást, akkor nem ezen az erőltetett és kicifrázott - sokszor kifele mutatott - évfordulókon fog múlni a kapcsolat.

Nyilván egyébként a te szeretetnyelved az ajándékozás.

szept. 16. 08:35
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
Én az ilyen ajándékozós témákat mindig előre megbeszélem. Ő mit szeretne, mit szólna ehhez, lesz-e ajándék, ha igen mekkora árkategória. Miért? Mert nem vagyok gondolatolvasó, nagyon ciki lesz, ha az egyikünk ott áll egy vicces kulcstartóval a másik meg egy gyémántékszerrel. Szerintem ezt nyugodtan lehetne normalizálni, mert tök okés.
szept. 16. 09:02
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Nekem rossz lenne. Vele kéne megbeszélned.
szept. 16. 09:06
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Na. Mi ezért beszéljük meg minden ilyen alkalommal, hogy ki mit szeretne.

Nincs mellélövés, nincs elfelejtés, nincs az hogy az egyik készül, a másik meg nem.

1 éve vagytok együtt. Meg kellene tudni ezt beszélni.

szept. 16. 09:13
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Azért első évfordulóra készül az ember. Nem kell ki tudja milyen drága ajándékot venni, de azért valamit illene és ha ő egyáltalán nem készült semmivel az szerintem baj.
szept. 16. 10:10
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

Én első évfordulónkra vettem egy szeretlek feliratos bögrét és egy kulcstartót. A kulcstartó azóta is a polcon, a bögre a szekrényben.

Én nem kaptam semmit. Én odaadtam, de meg sem fordult a fejemben, hogy sírjak, mert nem kaptam semmit. Végül elmentünk vacsizni.

Azóta eltelt 7év. Most ünnepeltük a 8.évfordulónkat. Senki nem vett semmit a másiknak.

Ennek ellenére boldog házasságban élünk és van már 2 gyerekünk.

szept. 16. 10:14
 9/16 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem rossz jel.
szept. 16. 10:24
 10/16 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem is rossz jel.

Oké, hogy valaki cseszik rá az első évfordulóra, szülinapra, de az átlag ember megünnepli.

Ha ő legalább nem főzött, sütött akkor tényleg egyáltalán nem készülődött rá.

Jó lehetett volna együtt főzni, sütni is persze, de vettél neki ajándékot és nem igaz, hogy minimum egy pulcsit nem vehetett volna neked.

Személy szerint úgy gondolom, hogy nem szerelmes beléd és ha akad más gondolkodás nélkül elhagy érte.

szept. 16. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!