Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rossz előjel, ha a barátnőm egyáltalán nem készült az első évfordulónkra?
Sokszor megemlítettük, hogy már nagyon várjuk mindketten. Volt szó arról, hogy elutazunk, de az nem jött össze anyagilag.
Majd szó esett arról, hogy elmegyünk étterembe is, de az is elmaradt, nem volt kedve egyáltalán, inkább mekis kaját rendeltünk otthonra, ahhoz volt kedve.
Kicsit puhatolóztam az évforduló előtt és rájöttem, hogy semmivel sem készült. Azt mondtam neki, hogy ne haragudjon, de én sem tudtam készülni semmivel. Nagyon kellemetlen lett volna, hogy ha én odaadom neki az ajándékát, ő meg semmit sem.
Vettem neki ékszert, írtam is neki egy hosszú monológot, be is csomagoltam, de végül nem adtam oda neki, mert szerintem nagyon rosszul érezte volna magát, amiért ő nem foglalkozott ezzel komolyabban.
Még a hónapfordulókat is megjegyeztük egymásnak, persze ilyenkor ajándékot nem vettünk.
Még az első kapcsolatomban is megleptek minden évfordulónkra, nekem ez teljesen alapvető volt, készültem is rá rendesen.
Én azt érzem ettől, hogy neki annyira nem is jelentőségteljes az egész.
Szerintetek? Rossz elvárásokat támasztottam ilyen téren?
Mennyi gondolatolvasó. Gondolom, mindig csak mások párját tudjátok így elemezni, nem a saját kapcsolatotokat.
Meg kellett volna beszélni, fontos-e ezt megünnepelni, és mivel.
Nem én vagyok a barátnőd, de nekem tuti nem tetszene random ékszer, és maga az ékszer is kiakasztana, mert utálom, hogy a pasiknak csak be kell menniük egy boltba, venni valami kacatot, és ennyi a szeretet. Ha főztél volna valamit, az idődet adtad volna, sokkal többet jelentene.
De ez én vagyok. A te barátnőd milyen? Tudod egyáltalán? Vagy csak a szexelgetés megy, a kommunikáció nem?
Jaj, nektek ki van tűzve egy nap, hogy mikor jöttetek össze??? Nekem nőként fogalmam sincs mikor jöttünk össze. Mikortól számít? Első csók, első lefekvés?
Hónapos fodulók? Atya ég... 😁
Kérdezd meg tőle már most, hogy szerinted megajándékozzuk egymást karácsonykor vagy inkább ne? Ha szeretné ajándékozni, akkor legalább már nem kell neki venni semmit, majd odaadod neki akkor azt az ékszert.
Ha nem akar ajándékozni, add oda anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!