Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz előjel, ha a randipartnerem megkérdezi, hogy zavar-e, hogy néha tartja a beszélő viszont az exeivel?
Le leszek pontozva, de szerintem ez nem feltétlen rossz dolog. Egyrészt sokat elárul egy emberről, hogy hogyan beszél az exeiről és hogyan kezelik őket. Ha képesek voltak barátokként elválni, szerintem az alapvetően jó dolog. Amíg senki nem lép át egy határt addig akár oké is lehet.
Persze ha Neked nem fér bele, akkor az is elfogadható csak valóban tisztázni kell. Ha nem, nem. Akkor el kell köszönni.
Szerintem ez nagyon jó, hogy előre megmondta, így még a kapcsolat előtt kidobhatod :D Nekem már csak kapcsolat közben derült ki, hogy beszél vele, meg amúgy dugja is :D
4. Nem leszel lepontozva, ezen az oldalon mindenki, aki nem beszélget az exeivel és nincsenek kint a falon a közös képük miközben már mással házas, az egy gyerekes nyomorék :D
6. Emberi minimum? Mi a f.aszról beszélsz? :D Te az összes létező emberrel akivel valaha jóban voltál beszélgetsz a mai napig? És ha egy rossz toxikus ember az exed aki szarrá csalt azzal is? Igen egykor szerettük az exeinket de azóta rég kiszerettünk belőle, akkor meg milyen szabály az, hogy kötelező beszélni vele? :D Idióta.
7-es, ja, pont az ilyen agresszív, hisztérikus, ordítóan toxikus kis méregzsákokra gondoltam, mint te.
:D
...
Az én randipartnerem azt mondta körülbelül a harmadik randin, hogy még mindig szerelmes az egyik exébe, és csak az Ő és az Ex felénksége miatt nincsennek együtt.
Három hónapra rá szakított velem, mert nem érez semmit irántam.... Bárcsak tudtam volna már akkor, hogy ez egy red flag volt. Nem törtem volna össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!