Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz előjel, ha a randipartnerem megkérdezi, hogy zavar-e, hogy néha tartja a beszélő viszont az exeivel?
Figyelt kérdés
Beszélgetés közben rákérdezett a randipartnerem, aki lány, hogy zavarna-e engem, ha néha beszélő viszonyt tartana fent az exeivel?2023. nov. 26. 20:27
11/18 anonim válasza:
Még olvasni is rossz volt, nemhogy benne lenni, sajnálom :(
12/18 anonim válasza:
Vegulis nem art tisztazni, hiszen mint latjuk, nagyon elternek a velemenyek errol.
A gyakorin a "tiltas-torles" az egyetlen elfogadhato dolog szakitas utan, szerintem viszont plusz pont, ha jo hangnemben beszel valaki az exerol, es a kapcsolattartas sem zavar.
Azonnal befejeznem a randizast barkivel, aki emiatt feltekenykedik nalam.
32N
13/18 anonim válasza:
*9-es vagyok, később kiderült, hogy azóta is találkozgatnak, de csak "baráti kávézás délutánonként" semmi több. Annyira fáj belegondolni, hogy naív voltam.
14/18 anonim válasza:
Én is most vagyok túl egy ilyen sz@r történeten, kicsit későn esett le …
15/18 anonim válasza:
Bírom amikor az ex fóbiások szembesülnek vele, hogy a barom hozzáállásuk miatti kidobásuk után pár héttel szerencsésen megtalálta a nő a párját, aki véletlenül sem ex, hanem egy teljesen új, friss, ropogós ezelőtt ismeretlen pasi, esetleg munkatárs. Aztán mehetnek lerészegedni az ex-el, a közös bánat ugye összehozza őket.
16/18 anonim válasza:
7, ha így előadtad magad a nőnek, szerintem nemhogy az exhez de még a nagypapádhoz is elmenekült volna segítségért, amekkora negatív lehúzó idegbaj vagy.
17/18 anonim válasza:
Aki az exeivel tartja a kapcsolatot az azért van, hogy amikor nincs más akkor előveszi ..
18/18 anonim válasza:
17 Vagy nem. Van aki ezért tartja, van aki másért. Remélem nem mondok újdonságot, de az emberek nem egymás klónjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!