Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpill megtanított arra, hogy a hozzád lekezelően beszélő nőkhöz te is lekezelően beszélj?
1
De illemmel sem? Mi van ha megkérdel egy lányt, hogy merre van az állomás amire ő lekezelően bunkón válaszol. Még szép, hogy te is viszonzod ugyanazt a stílust.
A 4-essel értek egyet. Konstatálom, hogy az adott illető egy fasz, de nem megyek bele a szájkaratéba, hanem keresek mást, aki segíteni tud. Minek süllyednék a szintjére? Mi olyat mondhat ebben a helyzetben, ami ezt megéri?
Mondjuk, ha neked attól jobb, nyugodtan csináld, de szerintem rohadt gáz, mikor valaki az utcán osztja a másikat. Én magamra nézve érezném kellemetlennek. Ezt a tanulatlan, önkontroll képtelen emberek szokták. Mindenki más kinövi valahol a tinédzser kor végén.
Ettől függetlenül jogod van parasztnak lenni, élből és válaszképp is. Jogod van, mindezt hangosan az utcán előadni, akár hosszabb adok-kapok szintjén is.
Én nem érezném magam többnek tőle.
"Mi van ha megkérdel egy lányt, hogy merre van az állomás amire ő lekezelően bunkón válaszol."
Velem lehet genyónak lenni, igazából sokkal jobban esik, mert nincs később bűntudatom, ha én is az vagyok, DE.
Ez a mi merre van 2023-ban... múltkor állt meg egy fazon a ház előtt, hogy merre van X utca. (Pestről van szó, nem alföldi pusztáról.) Nem értek a kocsikhoz, de elég drágának tűnt, és nem hittem el, hogy nincs a drága kocsikájában drága telefon, és egyiken sincs GPS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!