Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedül csak az átlagos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül csak az átlagos vagy átlag feletti emberek tagadják a blackpillt?

Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 22:13
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
97%
Mindenki tagadja! Az újszülöttek az első felsírásukkal, az idősek az utolsó leheletükkel!
2023. júl. 3. 22:14
 2/51 A kérdező kommentje:

1

De ez miért jó nekik? A biológia törvényeiről ne venni tudomást?

2023. júl. 3. 22:15
 3/51 anonim ***** válasza:
100%

Minden értelmes ember tagadja. Ha igaz lenne nem lennénk 8 milliárdan. Az emberek legnagyobb része max átlagos, illetve az alatti.

"Aki hülye, az is marad"(Republic, Repül a bálna)

2023. júl. 3. 22:18
 4/51 anonim ***** válasza:
100%
Az tagadja, akinek 72 felett van az IQ-ja.
2023. júl. 3. 22:25
 5/51 anonim ***** válasza:
100%

Minden értelmes ember tagadja, pedig én voltam olyan tudatlan, hogy rá kellett keresnem angolul, hogy pontosan mit jelent ez a gyökérség. (Bár időpocsékolás volt, mert előre sejtethettem volna, hogy f_szsság..)

Üdv, egy átlag alatti többé-kevésbé roncs férfi felhasználó válasza.

2023. júl. 3. 22:36
 6/51 anonim ***** válasza:
95%

"Mindenki tagadja!"

Dehogy tagadja. Inkább leszrja,

2023. júl. 3. 23:40
 7/51 anonim ***** válasza:
0%

Rengeteg incel is tagadja. "Meg nem talaltam meg az igazit, emiatt vagyok 30 evesen is szuz" es tarsai.

39F incel

2023. júl. 4. 00:46
 8/51 anonim ***** válasza:
Az mi?
2023. júl. 4. 07:11
 9/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mi az, hogy "egyedül az átlag és az átlag feletti"?:D

Az átlagos ugye önmagában kiteszi a népesség döntő többségét, hozzá az átlag feletti az arányaiban vszeg pont annyi, mint az átlag alatti (máskülönben az átlag átlag alattivá vagy átlag fölöttivé torzulna, ami definíció szerint lehetetlen:D)

Szóval igen, "egyedül" a népesség 90%-a tagadja a black pillt.

Valójában a kérdés úgy lenne értelmes, hogy "egyeydül az átlag alattiak egy része hisz a blackpillben?". Ugyanis ők a kisebbség, nem pedig a népesség 90%-a...

2023. júl. 4. 08:28
 10/51 anonim ***** válasza:
100%

Én bizonyos elemeivel egyetértek. Például azt ne higgye senki, hogy a külsőnk nincs komoly hatással a szociális életünkre. Egy magas, sportos, dús hajú, jóképű, ápolt tinédzserfiú nem ugyanazokkal lapokkal indít, mint az alacsony, kövér, kopaszodó, csúnya, pattanásos társa. Nyilván előnye van.

Én csak azt nem értem, hogy ezzel mi a baj? Bizonyos szempontból az okos emberek is előnnyel indulnak a butákkal szemben. A férfiak a fizikai erejük miatt szintént előnyből indulnak egyes szituációkban. A gazdag szülők gyermekei nem kell albérletre és hitelre elfolyassák a pénzüket.

Ez nem bLeKpiLL, ezt úgy hívják, hogy természet, élet, szerencse, evolúció... Lehet választani az elnevezések közt.

2023. júl. 4. 09:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!