Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedül csak az átlagos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül csak az átlagos vagy átlag feletti emberek tagadják a blackpillt?

Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 22:13
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

40

Akkor is lenne fejlődés csak nem ilyen ütemű.

Meg komolyan nem értem minek kell ilyen észveszejtő fejlődés amit nem tudunk uralni és képes a Földi okoszisztémát is totál leépíteni vagy akár nukleáris katasztrófához vagy AI általi rabszolgásításhoz vezetni.

Nem értem miért a fejlődés mindenek felett? Azért mert a kapitalisták megmondták?

2023. júl. 4. 15:44
 42/51 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te odaadod a pénzed felét egy hajléktalannak?
2023. júl. 4. 15:46
 43/51 A kérdező kommentje:

42

Ha ez lenne a bevett szokás / szabály akkor simán odaadnám.

Igen, lemondanák egy második tévéről vagy autóról vagy harmadik nyaralásról, hogy másnak is legyen ha ez a kérdésed.

2023. júl. 4. 16:04
 44/51 anonim ***** válasza:

43

Ja értem. Odaadod te is, de kezdje el más. Ha ennyire nagyszerűnek érzed ezt, miért nem kezded el? Miért kell ahhoz össztársadalmi fellépés, hogy TE önzetlen légy? Nos?

2023. júl. 4. 16:11
 45/51 A kérdező kommentje:

44

Mert senki nem követne tehát összességében nem oldana meg semmit?

2023. júl. 4. 16:14
 46/51 A kérdező kommentje:
Magyarán leszárnák a gesztusom meg még jó hülyének is néznének amiatt mert nem vagyok önző.
2023. júl. 4. 16:15
 47/51 anonim ***** válasza:

45

De, annak az egy embernek a problémáját megoldanád. Ja, hogy téged a társadalmi megítélésed érdekel? Vicces.

2023. júl. 4. 16:16
 48/51 A kérdező kommentje:

47

Nem. Engem a társadalom érdekel.

Egy fecske nem csinál nyarat.

2023. júl. 4. 16:21
 49/51 anonim ***** válasza:

48

De annak az egy embernek megoldanád problémáját, akinek odaadod a pénzed. Miért nem teszed meg?

2023. júl. 4. 16:40
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon jó filmben a Good Will Huntingban van egy jelenet egy bárban ahol egy srác rá van pörögve mindenféle gazdasági elméletre és azokról áradozik az ott lévő nőknek (bocsi ha pontatlanul emlékszem, régen volt). És utána okoskodik Willnek Will meg beoltja hogy miért mindig azokat a szerzőket szopkodja akiknek a műveit a legutóbbi szemeszterben olvasta.:D A kérdező kicsit olyan mintha az a srác most tartana Marxnál.
2023. júl. 4. 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!