Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy átlagos nő milyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nő milyen esetben lenne hajlandó randevúzni egy incel pasival?

Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 10:11
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
76%

Álltalában azok nevezik magukat "incelnek", akik valami miatt szerencsétlenek/ügyetlenek a társkeresésben, de ahelyett, hogy fejleszteni akarnának magukon, hogy ügyesebbek legyenek benne, az egész ügyetlenségüket a nőkre kenik. "A nőnek csak a pénz kell, én meg nem vagyok gazdag." "Én kedves, aranyos, nyitott pasi vagyok de a nők csak a bunkókra buknak úgy kell nekik."

Szóval álltalában "incel" alatt olyan személyt érünk, aki nem képes belátni a saját hibáit, inkább másra keni azokat és nem akar fejlődni. Ez álltalában nőgyűlölettel is társul. "A nők mind hülyék, nem tudják, mi a jó, azért utasítanak el."

2023. jún. 28. 10:18
 2/43 anonim ***** válasza:
76%
A fenti gondolatmenetet befejezve: ha feltételezzük, hogy egy átlag nő nem mazochista és nincsenek egyéb hajlamai, amelyek miatt olyan hapira hajtana, aki gyűlöli és semmibe veszi a nőket, akkor semmi esetre sem randevúzna egy ilyennel - mérmint amintbizonyossá válik számára, hogy mivel áll szemben.
2023. jún. 28. 10:20
 3/43 anonim ***** válasza:
60%

18 éves lány.Te minden válaszhoz odatrollkodsz?!

Örülök hogy boldog vagy a nagyfaterral,csak senkit sem érdekel.

2023. jún. 28. 10:24
 4/43 anonim ***** válasza:
10%

4.

De mást erdekelhet.

Erőt, célt adhat az életének, hogy vannak kiválóan működő kapcsolatok is.

Üdv: 18/N

2023. jún. 28. 10:27
 5/43 anonim ***** válasza:
79%
Ha pisztolyt tartanának a fejemhez, vagy anyám életével zsarolnának, akkor gondolom, igent mondanék. Más körülmények között nemigen tudom elképzelni :D
2023. jún. 28. 10:31
 6/43 anonim ***** válasza:
71%
5: egy 18 éves, sose fogja azt írni, hogy "üdv". Te legalább 50 vagy de szerintem a 66 éves manus, aki beképzeli maga mellé az unokáját. xD
2023. jún. 28. 10:35
 7/43 anonim ***** válasza:
77%
Az átlagos nő az ugye Palvin Barbi smink nélkül?
2023. jún. 28. 10:39
 8/43 anonim ***** válasza:
13%

1 és a többi válasza: Ügyes, kifinomult trollkodás. Gúd dzsáb.

Amúgy aki volt már randin, az általában nem incel. Az incel nem jut el odáig.

2023. jún. 28. 10:48
 9/43 anonim ***** válasza:
61%
Ezt a nyomorult 18/L 66 máskor meg 65/F kamugépet mikor takarítják már el innen?! Ez legalább már a harmadik különböző rege, amiről trollkodik, mélységesen szánalmas komolyan. Jelentsétek minél többen, eggyel kevesebb szemét az oldalon.
2023. jún. 28. 10:53
 10/43 anonim ***** válasza:
58%

Kérlek ne trollkodj többet.

Köszönöm!

Puszi....

2023. jún. 28. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!