Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy átlagos nő milyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nő milyen esetben lenne hajlandó randevúzni egy incel pasival?

Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 10:11
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%

A nők elképesztően gonoszak. Egyetlen külsetésük végrehajtani a külső szerinti szelekciót és ezért bármit készek megtenni, minden eszközükkel támadják a külsőre nem vonzó féfiakat.

Ebből még komoly konfliktus, háború is lehet.

2023. jún. 29. 18:08
 22/43 anonim ***** válasza:
27%
Ja, elképesztően gonosz vagyok, amiért van 1 db párom, akihez még vonzódni is merészelek. Nagyon komoly konfliktusforrás lehet, hogy szerencsétlen külsőre nem vonzó férfiakat mindeközben elutasítom (ahogyan mindenki mást is). Hát, és az még milyen komoly támadás, hogy nem jöttem össze az önbizalmamat tipró, vonzerőmet támadó, megkérdőjelező férfiakkal, hanem inkább olyannal jöttem össze, aki nemcsak nekem vonzó, hanem engem is gyönyörűnek tart. Pedig tök romantikus, amikor valaki kielemzi, hogy milyen suta vagyok, nem szép a fejem, röhejes a beszédem, rondák az anyajegyeim, de ő mégis tudna szeretni. <3 Szánom-bánom, hogy nem közülök választottam.
2023. jún. 29. 18:18
 23/43 anonim ***** válasza:
27%
21) sajnálom, most, hogy rájöttél a Mestertervre, kénytelenek vagyunk likvidálni 😥
2023. jún. 29. 18:19
 24/43 anonim ***** válasza:
5%

21) "minden eszközükkel támadják a külsőre nem vonzó féfiakat"

Ja, valóságos ostrom alatt tartunk titeket pusztán azzal, hogy nem szexelünk veletek 🙄

2023. jún. 29. 18:30
 25/43 anonim ***** válasza:
0%

24

Ez nem elég nektek. Meg is akartok győződni, hogy más nő se tegye, folyamatosan romboljátok a csúnya férfiak hírnevét és biztatjátok a többi nőt, hogy csakis kocka fej chaddel jöjjön össze mert csakis ő a tutibiztos személyiségre is.

Az összes ronda férfi incel aki csak bántalmazná szegény nőket. Meg is érdemlik sorsukat a ronda férfiak hiszen kívül belül ronda mind egy szálig.

2023. jún. 29. 18:59
 26/43 anonim ***** válasza:
5%

Soha nem mondtam senkinek, hogy kockafejű "Chaddel" jöjjön össze, maximum annyit, hogy olyannal kezdjen párkapcsolatot, aki NEKI tetszik külsőre IS, tud hozzá vonzódni. Azt tanácsoltam, hogy a szerintük vonzó férfiak között szűrjenek személyiség alapján. És mást sem láttam olyan tanácsot adni, hogy szögletes arcú Chadekkel kezdjenek és ők biztosan jók személyiségre is.

Nem az összes ronda férfi potenciális incel bántalmazó. De aki nem az, az egy szűk réteg, és előbb-utóbb szoktak találni barátnőt.

Aki incelnek vallja magát, a nők igényein vernyog, és meg van győződve róla, hogy ő felsőbbrendű, ő biztos tökéletes társ lenne, csak persze azok a hüjjjeee nők nem látják ezt, az majdnem 0%, hogy normális, és ne lenne valamilyen formában bántalmazó. Tapasztalat, emberismeret támasztja alá és nem fogok ebből engedni.

De olyat sose mondtam, hogy minden ronda férfi bántalmazó szemét, csak még ha nem is az, miért ajánlgatnám más nőknek, hogy velük jöjjenek össze? Ha más nő szerint nem ronda, akkor nyilván áldásom rájuk, de senkinek nem fogok olyan tanácsot adni, hogy jöjjön össze olyan férfival, akihez Ő MAGA nem vonzódik.

2023. jún. 29. 19:10
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

26

Ó te mennyire felsőbbrendű vagy morálisan mert a te tapasztalataid aztán atom biztos eredményt produkálnak. Egy ronda pasi nem tudom mit csinált veled és itt szidod átkozod a ronda férfiakat mintha csak elvétve lenne egy-két kivétel aki normális köztük.

Hát pukkadj meg, úgysem fog hinni senki neked akinek van egy csöpp esze.

2023. jún. 29. 19:15
 28/43 anonim ***** válasza:
30%

Nem egyetlen ronda férfival van tapasztalatom. Másrészt pedig nem elvétve van 1-2 kivétel azért, de az tény, hogy kevesebb a normális, mint az, aki nem az. De ez a jobb külsejű férfiakra és a nőkre is igaz, szóval általánosságban az emberekre. De ha ugyanolyan sz.ar az arány a rondák között, akkor mégis miért kellene közülük választani társat bárkinek is? Az, hogy többségükben szeretetteljesebbek, hűségesebbek, toleránsabbak, nem más, mint puszta hazugság. Szóval miért ajánlanám bárkinek is, hogy keressen párt ronda férfiak között?

Megpukkadni max. te fogsz, amiért egyedül döglesz meg így is, úgy is, teljesen mindegy, hogy nekem és a tapasztalataimnak hány ember hisz.

2023. jún. 29. 19:21
 29/43 anonim ***** válasza:
0%

28

Miért örülsz mások magányának?

2023. jún. 29. 19:25
 30/43 anonim ***** válasza:
30%
A tiednek örülök, és azért, mert megérdemled.
2023. jún. 29. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!