Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az átlagos frissdiplomás hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos frissdiplomás hol találja meg a párját ha az egyetemen nem sikerült?

Figyelt kérdés

2023. jan. 1. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Baráti társaság, volt osztálytárs, volt évfolyamtárs, munkahely, szórakozóhely, online appok.
2023. jan. 1. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Nyitott szemmel jár, és egyszer jönni fog.
2023. jan. 1. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

munkahely

utca

közös ismertségi kör, pl. templom

végső esetben Tinder vagy épp gyakori

2023. jan. 1. 14:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha valaki lediplomázik az ismerősei leggyakrabban szétszélednek. Messzebb költöznek, vannak akik tovább tanulnak. Vannak akik megházasodnak, így nem lehet meginni velük félévente egy sört sem, nemhogy még baráti társaságot alkotnának. Az átlagember pl. évtizedekkel ezelőtt sem appokon, gyakorin vagy utcán találta meg jellemzően a párját.
2023. jan. 1. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Én Tinderen ismerkedtem (és találtam meg a párom), mert a szakomon alig volt ellenkező nemű
2023. jan. 1. 15:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tíz éve végeztem, nálunk ilyenek voltak: vonaton, baráti társaságban, neten, munkahelyen, nyaralason történő ismerkedesek, ezek nagy része már mind diploma után, nagy részéből házasság lett.

Egyébként akik megházasodnak, azokkal miért nem lehet baráti társaságot alkotni? Nekem nagyon nem ez a tapasztalatom, max egy-két ilyet ismerek.

2023. jan. 1. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan én egyetemen ismertem meg a páromat, de a legtöbb ismerősöm nem. Baráti társaságban, kutyasétáltatás közben, közös hobbi stb.

Rengeteg opció van.

Ha az ismerőseid szétszéledtek érdemes új ismeretségeket kialakítani.

2023. jan. 1. 16:53
 8/11 anonim ***** válasza:
15%

Már a kérdésedet elolvasva rájöttem miért nincs pasid.

Erőss tipp!

Te valószínűleg az a csaj típus vagy, aki azt hiszi, és arra is veri magát, hogy diplomád lett.

Elárulok neked valamit: A pénzéhes, meg az ilyen sznob értelmiségi zsidó családok kölkein kívül, a normális, egészséges, nem csóró, hetero férfiak, magasról és vastagon tesznek a te diplomádra. Csöcsök és popsi, meg csinos pofika legyen. Ha mellé tudsz főzni valami mosléktól jobb kaját, és nem kérdezel baromságokat, na akkor lesz pasid. Komoly kapcsolatra is.

Ja! Meg ugye a "LÉC". Ne várd a fehér BMW-s, 26 éves brókert, mert az már nála van: [link]

Inkább vedd észre Bélát, a könyvelésen. Vagy Zolit, kisbolt tulaját, ahol a reggelit veszed. Vagy azt a 40-es macipapa állatorvost, aki olyan jól kinyomta a kutyusod bűzmirigyét. Vagy azt a végzős gimis srácot, a 2.ról, tudod, a Kati néni unokáját. Vagy Tomit, a ...

2023. jan. 1. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
16%
8.-nál a pont. Pacsi!
2023. jan. 2. 10:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
8: nyugodjál már le. Azt akarja mondani, hogy végigtanulta az egyetemet (mert tudod ott olyat is szoktak) és nem volt ideje ismerkedni. Csak az a baj, hogy Magyarországon a férfifelhozatal olyanokból áll mint te, tisztelet a kivételnek, ők meg nem igazán tudnak hozzáférni az értelmiségi kiscsajokhoz, mert hülyék mint a segg, aztán meg megy a fórumokon a sírás. Najó, ez nincs teljesen így, mert néha azok a kiscsajok megszánják az ilyen szerencsétlen segédmunkásokat, aztán összejönnek velük, de nem nyerhetnek, mert otthon vajon ki hordja a nadrágot? Illetve van még egy olyan opció, hogy te is valami sértődött értelmiségi vagy, aki valamilyen ok miatt nem jut nőhöz és nyomja a prolifétist, mert mást nem tud. Akkor meg nézz magadba, hogy mit csináltál rosszul.
2023. jan. 2. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!