Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos frissdiplomás hol találja meg a párját ha az egyetemen nem sikerült?
munkahely
utca
közös ismertségi kör, pl. templom
végső esetben Tinder vagy épp gyakori
Tíz éve végeztem, nálunk ilyenek voltak: vonaton, baráti társaságban, neten, munkahelyen, nyaralason történő ismerkedesek, ezek nagy része már mind diploma után, nagy részéből házasság lett.
Egyébként akik megházasodnak, azokkal miért nem lehet baráti társaságot alkotni? Nekem nagyon nem ez a tapasztalatom, max egy-két ilyet ismerek.
Ugyan én egyetemen ismertem meg a páromat, de a legtöbb ismerősöm nem. Baráti társaságban, kutyasétáltatás közben, közös hobbi stb.
Rengeteg opció van.
Ha az ismerőseid szétszéledtek érdemes új ismeretségeket kialakítani.
Már a kérdésedet elolvasva rájöttem miért nincs pasid.
Erőss tipp!
Te valószínűleg az a csaj típus vagy, aki azt hiszi, és arra is veri magát, hogy diplomád lett.
Elárulok neked valamit: A pénzéhes, meg az ilyen sznob értelmiségi zsidó családok kölkein kívül, a normális, egészséges, nem csóró, hetero férfiak, magasról és vastagon tesznek a te diplomádra. Csöcsök és popsi, meg csinos pofika legyen. Ha mellé tudsz főzni valami mosléktól jobb kaját, és nem kérdezel baromságokat, na akkor lesz pasid. Komoly kapcsolatra is.
Ja! Meg ugye a "LÉC". Ne várd a fehér BMW-s, 26 éves brókert, mert az már nála van: [link]
Inkább vedd észre Bélát, a könyvelésen. Vagy Zolit, kisbolt tulaját, ahol a reggelit veszed. Vagy azt a 40-es macipapa állatorvost, aki olyan jól kinyomta a kutyusod bűzmirigyét. Vagy azt a végzős gimis srácot, a 2.ról, tudod, a Kati néni unokáját. Vagy Tomit, a ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!