Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz értelmes,helyes átlagos srácokat találni? Miért van magától mindegyik úgy elszallva?
1 eve vagyok szingli,sokáig vártam a randizassal de mióta elkezdtem csak mélyebbre kerülök a rengeteg csalodastol.
24/N
Képet küldj légyszi mit jelent számodra az átlagos.
De ha leírod lehet elég
Definiáljuk újra az átlagot, kívül-belül.
Aktív társkeresőknel leginkább ez szokott lenni , hogy szeretne valakit, egyrészt nem mindegy mit jelent az átlag, màsfelöl leginkább magunkhoz hasonlót keresünk (vagy egy picit jobbat ) , hogy ne legyen baj
Nos kedves kérdező , pontosan ki keres kit?
Az átlagos férfiak elbújnak, nem jelentkeznek annyira nyíltan, hisz tudják: a mai világ nem az övéké. Ma a tökös matchó tsávókért vagytok oda, nők.
Ha valakinek mégis egy átlagos férfi kellene, rendszerint hamar beleun, és rájön a végén, hogy neki is inkább a matchók kellenek. Figyeld csak meg!
#6 amit te írsz, hogy valaki azért nem megy kapcsolatba/randizni mert azt keresi mikor fogják elhagyni, komplexusnak vagy szorongásnak hívnám.
Ha nem írja le a kérdező, hogy ő ki és kit keres , számomra egy trollkèrdes
Semmilyen tarskereső appon nem vagyok fent.
Nem vágyom a híve.
Ha bulizni járok sem próbálkoznak.
160 centi vagyok 62 kg és rendszeresen edzek,mégsem a kigyurt pasik kellenek.
Ebbol a szempontból,nekem jobban számít egy helyes arc és egynormális termeszet.
Amelyik el van szállva magától, az nem értelmes. Ez a két dolog üti egymást.
Egyébként azért, mert a korosztályod többsége csak és kizárólag a flegma, nagyképű piperkőcökre bukik. És mi, normális férfiak már kiismertük ezt. Ezért inkább békén hagyunk titeket, akármilyen jól is néztek ki. Tudjuk, hogy úgyis a maguktól elszállt majmok kellenek nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!