Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznétek olyan átlagos, nem gazdag nővel, aki műköröm és hasonlók helyett inkabb kajat rendel, mosodaba viszi a ruhait, es takaritonot fogad?
Hogy jön ide a műköröm?
Szerinted ha összeköltöznétek és feleződnének ezek a terhek is ezt az életmódot folytatná?
De a műköröm pl nem alap szerintem. Nekem sincs de nem spórolásból és adok a külsőmre.
Mindegy, neki fontosabb a kényelem, ezt vagy elfogadod vagy nem egymást keresitek
Mivel én egyedül élek családi házban,és teljesen önállóan boldogulok mindenben.Tökéletesen ellátom az otthoni feladataimat is.Ezért én nem tudnék azonosulni azzal hogy összeköltözök egy nővel , ketten vagyunk a kapcsolatban, ketten élünk egy fedél alatt és kaját rendel és takarítónőt fogad.Mindezt most megcsinálom egyedül magam.
Nem szeretnék egy lusta nővel együtt élni!
37/F
Takarító nő? Ember az macimálisan 12 ezer forint havonta, de akkor két hetente ott van órákon át, ami brutál maximalizálás.
Mindenki fizet, amit épp akar. Mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!