Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű pasit randira hívni átlagos nőként? Mekkora az esély egy igen válaszra?
Én nem várnám a sült galambot a helyedben. Abból még sosem lett semmi. Az önérzetes hercegnőcskék szokása.
Elhívni egy kávéra vagy valami - ebben nincs semmi ciki. Ha nemleges a válasz, akkor úgyis egyértelmű lesz, hogy csak kedves volt veled úgy általában. Ha meg belemegy, bármi is lehet belőle.
Kérdezd meg. Idővel úgyis az lesz,hogy társadalmi szinten a nőknek kell kezdeményezni. Ugyanis annyi férfit tönkretettek már a nők,hogy nagyon sokan nem akarnak egyszerüen randizni.
Tetszik vagy sem, egy 30éves nőt és 30éves férfit megkérdezünk mennyi párja volt átlagban a nőnek 15 a férfinak meg 5...
Sok nő manapsag úgy kezeli a férfit mint egy eldobható robotot és az a férfi utána jóidejig nem fog magátol randira hívni senkit, mindaddig amíg egy nő ki nem billenti a komfortzónájábol.
Nekem eddig átlagos, mások szemében akár csúnyácska pasik is tetszettek. Volt, hogy az ismerőseim megjegyzéseket tettek az aktuális választottamra, ami mondanom sem kell, nem esett jól, de sosem a véleményük miatt lett vége a kapcsolatnak (illetve az egyik össze sem jött, csak plátói volt részemről).
Most - életemben először - tényleg egy igazi jópasiba szerettem bele, aki ráadásul még nagyon is figyelmes velem, de szerintem ő mindenkivel jófej. Szóval félek, hogy csak ilyen a személyisége, és igazából nem is tetszem neki, de én fogok kezdeményezni, mert nem akarok egész életemben azon rágódni, hogy "mi lett volna, ha..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!