Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jóképű pasit randira hívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű pasit randira hívni átlagos nőként? Mekkora az esély egy igen válaszra?

Figyelt kérdés
Úgy látom szimpi vagyok neki, de lehet csak bambul. Nem tudom. De nekem tetszik. 😃

2022. jún. 13. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire vagy átlagos:)
2022. jún. 13. 23:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Megéri megpróbálni. Talán a tudat, hogy mi lett volna ha... rosszabb, mint ha megtudod, hogy nem jössz be neki.
2022. jún. 13. 23:49
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
Várd meg, hogy ő kezdeményezzen.
2022. jún. 14. 00:10
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Simán lehetséges, a férfiak az átlagos nőket szeretik.
2022. jún. 14. 06:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha neked jóképű, tedd amire vágysz...
2022. jún. 14. 09:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem várnám a sült galambot a helyedben. Abból még sosem lett semmi. Az önérzetes hercegnőcskék szokása.

Elhívni egy kávéra vagy valami - ebben nincs semmi ciki. Ha nemleges a válasz, akkor úgyis egyértelmű lesz, hogy csak kedves volt veled úgy általában. Ha meg belemegy, bármi is lehet belőle.

2022. jún. 14. 09:11
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Kérdezd meg. Idővel úgyis az lesz,hogy társadalmi szinten a nőknek kell kezdeményezni. Ugyanis annyi férfit tönkretettek már a nők,hogy nagyon sokan nem akarnak egyszerüen randizni.

Tetszik vagy sem, egy 30éves nőt és 30éves férfit megkérdezünk mennyi párja volt átlagban a nőnek 15 a férfinak meg 5...

Sok nő manapsag úgy kezeli a férfit mint egy eldobható robotot és az a férfi utána jóidejig nem fog magátol randira hívni senkit, mindaddig amíg egy nő ki nem billenti a komfortzónájábol.

2022. jún. 14. 09:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig átlagos, mások szemében akár csúnyácska pasik is tetszettek. Volt, hogy az ismerőseim megjegyzéseket tettek az aktuális választottamra, ami mondanom sem kell, nem esett jól, de sosem a véleményük miatt lett vége a kapcsolatnak (illetve az egyik össze sem jött, csak plátói volt részemről).

Most - életemben először - tényleg egy igazi jópasiba szerettem bele, aki ráadásul még nagyon is figyelmes velem, de szerintem ő mindenkivel jófej. Szóval félek, hogy csak ilyen a személyisége, és igazából nem is tetszem neki, de én fogok kezdeményezni, mert nem akarok egész életemben azon rágódni, hogy "mi lett volna, ha..."

2022. jún. 14. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mindig meglepődök rajta, hogy a férfiak milyen nőket tartanak szépnek. Szóval siman lehet, hogy te átlagosnak látod magad, de ő sokkal szebbnek lát téged mint te magadat:)
2022. jún. 14. 10:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Itt minden pasinak jóképűnek kell lenni? Akkor nem minden zsák találja meg a foltját? :(
2022. jún. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!