Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos pasikat már kipicsázták a társkeresési piacról?
Figyelt kérdés
Mikor lövök fel ide képet a lányok 4-5 pontosra taksálnak. Tehát átlag faszi vagyok a nők szerint.
A csajozás viszont nem megy, észre se vesznek a nők.
Az átlagos kinézetű pasik ki lettek verve a piacról?
F/31
2022. márc. 13. 23:16
2/25 anonim válasza:
engem 7 pontra is megítélnének ha hófehérke lennék. 😁
3/25 anonim válasza:
Csináltass fotóssal képet, igazán előnyöst otthon, mobillal kevesen tudnak, ő meg tud játszani a fényekkel, és tuti beállítában csinál rólad fotót. Egyből kapósabb leszel. Csak utána meg is tudj szólalni.
5/25 anonim válasza:
A 4-5 azért nem az a bugyi szaggató pontszám ám. 1-3 kifejezetten csúnya, 4-5 csúnyácska/átlagon aluli, 6 kb az, aki már rendben van külsőre, 7 az átlagos felső szintje, 8-9 jóképű 10 meg szerintem kb nincs, de az akkor a tökéletes.
Legalábbis az én meglátásom illetve, az általam látott számozások többsége alapján kb így néz ki a dolog.
Na, ennek fényében, te az átlagot alulról súrolod jó esetben a képek alapján, de inkább azt sem. Ennek fényében se érted, miért nem kelted fel senki érdeklődését pusztán a külsőd alapján?
6/25 A kérdező kommentje:
5: ezért is írtam átlagost. s nem azon csodálkozom hogy nem szakad a bugyi. azon csodálkozom hogy egyáltalán senkit nem érdeklek.
2022. márc. 14. 00:22
9/25 anonim válasza:
#6 nehogy a saját hozzáálásodban keresd a hibát
10/25 anonim válasza:
Amelyik nő 4-5-re értékel, annál nincs esélyed, olyan nőt kell találnod, aki számára 9-10 vagy. Írásodból nekem úgy tűnik kizárólag neten ismerkedsz, ami egy húspiac, sokkal nehezebb párkapcsolatot találni, hiszen gyakran a nők profiljai mögött is egy unatkozó, szőrös férfi van, aki arra izgul, hogy hülyít másokat. Ezen felül arányaiban kevesebb nő van társkeresőn, ami szintén rontja esélyeid. Kezdj el való életben ismerkedni és meglátod sokkal több pozitív visszajelzésed lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!