Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos pasikat már kipicsázták a társkeresési piacról?
Mikor lövök fel ide képet a lányok 4-5 pontosra taksálnak. Tehát átlag faszi vagyok a nők szerint.
A csajozás viszont nem megy, észre se vesznek a nők.
Az átlagos kinézetű pasik ki lettek verve a piacról?
F/31
#10:
+1
Kollektíve lehet, hogy a Balázs 10/4, ami ha az átlag 10/5, akkor átlag alatti, de mindegy. Viszont ha egy konkrét nő preferenciáit nézzük, akkor sosem lesz abból kapcsolat, ahol a nőnek te speciel 10/4 vagy, hiszen ő azzal jön össze, aki SZÁMÁRA 10/7-10. Most az, hogy ez Alain Delon, vagy te vagy, Bazsi, az a nem mindegy. De személyes értékelésnél a 10/4 szerintem az a szánalomdugás/vodkával elmegy egy dugásra kategória. Esetleg a teljes lakosságra kivetítve lehet azt mondani, hogy egy kevésbé szerencsés fizikumú, arcra átlagos férfi.
Olyan, hogy kirajzolódnak a szép izmai, ami tartást ad a testének, de ezen van valamennyi zsírréteg.
Sok 170-175 közötti férfi ilyen törékeny testalkatú alapvetően, amire ez jön 30-as éveikben ízléses határokon belül valamennyi zsír. Nekem nagyon tetszik ez a testalkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!