Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ez sok matchnek számít sracként vagy atlagos?
Nem rossz igazából, de az első egy-két hét alatt lesz sok párod, utána stagnál kivéve ha top srác vagy :D
Én nem vettem Gold tagságot, az első nap 18 párom lett húzogatás alapján. Jelenleg 65 párom van. Átlagos srác vagyok, haverjaim 180-200 körül járnak. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy kb majdnem minden 20. lányt húzok jobbra. Meg a kedveléseknél 14+ van, de én nem fizetnék egy ilyen alkalmazásának.
F/23
Én akarnám használni a Tindert, de nekem nagyon szar. Ha letöltöm, első indításnál még úgy ahogy működik, de következő belépésnél már meghal az egész.
Folyamatosan kifagy a fenébe. :/
30 like-ból 19 jött be. Hát nem tudom. Örülhetsz ha ilyen jó a felhozatal, vagy nem válogatsz. Én 200 like-ból egyet sem találtam aki egy kicsit is szimpi lenne. Nem fizettem be az oldalra, csupán pár órát töltöttem el.
40/N
"Nem tartom magam akkora nagyszámnak, szóval nemtudom ez jónak számit e , bár dumam valszeg közrejatszhatott."
Aha. Magyarul te jónak látod ezt a számot, hisz a "dumád közrejátszott". Még jó, hogy a roppant jó dumád mellé az arcod is átlag feletti! Ezt az egészet azért írtad ide be, hogy kicsit megnyalogathasd a saját tökeid, megkoronázhasd az önbizalmad. Hát gratulálok. Nem véletlen vagy te egyedül. Hólyag.
Minden 15-20.-at húztam jobbra, így lett egy hónap alatt 110 match. De ezekből alig van akiknek visszaírok.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!