Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vannak tinderen matcheim, de 10bol 2 ha ír, akkor csúnya vagyok? L
Fordítok: "volt már onnan kapcsolatom" = feküdtem le már onnan valakivel.
Nem biztos, hogy csúnya vagy, egyszerűen fárasztó minden lánynak kitalálni valami kreatívat. Egyszerre csak kevés minőségi beszélgetést lehet fenntartani. Lehet csak olyan pasikat húzol jobbra, akiknek nagyrészt szintén több matchük van, ezért válogathatnak. Ha van valami a profilodon, akár képen, akár leírásban ami nem teljesen átlagos és adja magát beszélegetés indításra, az jó. Mit lehet írni annak aki kitesz két ugyanolyan szelfit meg 5 hangulatjelet bemutatkozásnak?
Ha néha te is írsz valakinek akkor se esik le a fejedről a korona. Ha küldesz képet mondhatok véleményt.
Már volt hogy én írtam, de a tapasztalatom az hogy abból sose sül ki semmi jó, pedig normálisan írtam.
Bármilyen hihetetlen lehet neked hogy valakinek onnan kapcsolata volt,de így történt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!