Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác ilyen szilikon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác ilyen szilikon mellű, feltöltött szájú, jó alakú csajokat követ leginkább (persze átlag nőket is) de baratnője mindig átlagos volt? Vannak olyan férfiak akiknek bármilyen csajok tetszenek?

Figyelt kérdés

Szóval ilyen csajokat lájkolgat, követ be leginkább, persze átlagos nőket is. Viszont mindig inkább átlagos barátnői voltak nem ilyen szilikonos, feltöltött szájú csajok, akkor most azt jelentheti azt, hogy ha az olyanok is leállnának vele akkor inkább olyanokkal lenne nem pedig az átlagosakkal?

Megmondom őszintén én jelenleg ismerkedek vele azért kérdezem. Nekem már évek óta szilikon mellem van, viszont természetes méretű, nem egy nagyon nagy. A szám is fel van töltve, viszont az sem olyan durván, természetesnek néz ki amennyire csak lehet. Viszont mikor velem elkezdett beszélgetni nagyon örült, hogy én hajlamos vagyok ezekre a dolgokra, azt mondta ő támogatná ezekben a barátnőjét ha valamit megakatna csináltatni magán. ellenben volt egy hosszú kapcsolata, azt a barátnőjét nagyon szerette, ő teljesen átlagos csaj volt, és a többi barátnője is.

Akkor vajon csak álmodozhat a nagyon plasztik nőkről, vagy teljesen jók vagyunk neki “mi” is?

Természetesen egyik kategóriát sem nézem le, csak érdekel ki mit gondol?

Vagy ő olyan pasi lehet akinek mindegy milyen a nő akármilyen nő tetszik neki?

2022. máj. 24. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Neki bomba nő kell, csak nincs rá esélye. Ezért örül neked, mert te még átlagos vagy, e hajlandó vagy ezekre.
2022. máj. 24. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
71%
El vagytok veszve a kulsosegekben. Nem ez adja egy kapcsolat melyseget. Nem is a nagyon szeretes. Nalam ezek mind azok a jelek, amik utan mar nem folytatnam az ismerkedest. Ezek felszines dolgok, ennel sokkal tobbre van szukseg egy kapcsolathoz.
2022. máj. 24. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk én bárhogy néznék ki (bár nekem is fel van töltve a szám + póthajam van meg ilyesmi, de nem vagyok egy Instakompatibilis jócsaj), messziről kerülném az olyanokat, akik social median nőket követnek meg lájkolgatnak. Szánalmas proli szokás.
2022. máj. 24. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!