Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy átlagos nő tényleg ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nő tényleg ilyen?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 24. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy nárcisztikus szociopata (vagy annak lefestett) csaj, akinek arra kell a férfi, hogy kihasználja és magához láncolja.

A nők többsége nem ilyen, ez csak egy típus a sok közül.

2022. ápr. 24. 17:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez a férfi bántalmazó párkapcsolatban élt. Az első alkalommal ki kellett volna tennie a nő szűrét, amikor megütötte. Vagyis jóval hamarabb, de legkésőbb akkor.
2022. ápr. 24. 17:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig, de nem. Szerinted igen? De akkor minek akarsz egy ilyet otthonra?!
2022. ápr. 24. 17:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy átlagos nő, ez egy bántalmazó nő.

Ha azt hiszed, hogy minden nő ilyen, akkor nagyon sajnállak, mert iszonyú életed lehet, hiszen sose voltál még normális emberek között.

2022. ápr. 24. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki a modorost komolyan veszi... jajne.
2022. ápr. 24. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egész blog a karikírozásról szól, olvass már el pár másik posztot.
2022. ápr. 24. 17:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Neked nincs anyád? Nővéred, húgod? Osztályban se volt csaj? Szomszédban? Haverjaid is incelek?

Ők ilyenek? Ismersz ilyen nőt?

2022. ápr. 24. 17:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos pasi tényleg ilyen ostoba?
2022. ápr. 24. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezt lehet, hogy egy bipoláris önjelölt írócska firkálta, aki Danielle Steel-en szocializálódott.A helyi kocsma sztárja.

Egyébként, vice versa:

Drága Egyetlen Múzsám!

Annyira örülök, hogy megismertelek! Én volnék neked a fény a sötétségben. Akinél intelligensebb férfi a világon nincs. Hiszen ezer darabos a könyvtáram. Igaz, az emberekkel úgy bánok, mint egy darab sz.. rral, de megtehetem, én náluk sokkal különb volnék, felsőbbrendű árja, ezért is taposom a flasztert négy év alatt a hatodik munkahelyemen. Előre bocsátom, hogy imádlak, ágyba viszem neked a kávét és a reggelit. Ha lesz honnan lopni, úgy az első egy hétben... Aztán utána kérlek, ne írj és ne hívogass alkalmatlan időpontokban,hiszen nekem is van mivel foglalkoznom szabadidőmben. Szeretek aludni például, délig, csak hát bent ugye ezt nem néznék jó szemmel. Különben ki keverné meg a rántást?! Fontos tagja vagyok a társadalomnak. Ezt a kocsmában is minden este közlöm a barátaimmal. A masszív, mentálisan zoknk alkoholisták császára volnék elvégre. Te nem telepedhetsz rám. Különben előkerül a fokos. Csak hogy tudd, hol a helyed! A biztosítós barátnőm legalább tudja. Aranyból van a farkam, drága kötvény volt. Különben van még pár kígyó a madárfészekben, akiknek vissza kell írnom. Semmi közöd hozzá, hány tagból áll a háremem!!! Olyan vagy, mint anyám, beteges, kontrollmániás lény. Képes vagy kiakadni olyanokon, hogy a múltkor a szekrénynek akartalak b.. szni, hogy két napig el sem olvasom az üzeneteidet, hogy kinyomom, ha hívsz. Pedig én egyenes jellem vagyok. Nyíltan könyörgök bárkinek, aki valaha a f.. stos gatyáimat mosta. A gyereket is imádom. Egy héten egyszer tíz percig. A hét többi napján vedelek vagy kefélek. Te meg szépen kussolsz. Remélem, felfogtad azzal a paraszt agyaddal!!! Vagy ha nem, én hívom rád a zsarukat.

Egyébként nekem nincsenek mentális problémáim, csak borderline, bipoláris gyökér parasztnak születtem, akinek apu megvette kilóra az Álomgyárat. Így simán megtehetem, hogy ceruzával aláhúzott mondatokkal operáljak, nekem a plágiumhoz is jogom van. Te csak egy jelentéktelen senki vagy, hozzám képest, csodálom, hogy ötven darab könyv mellett vannak önálló gondolataid!...

U. I. : Te nem látsz engem, de én látlak téged. Fenem rád a késem, Kedvesem!

Megtörtént események alapján. 😉

2022. ápr. 24. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez a blog valami műfajparódia?
2022. ápr. 25. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!