Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, a nektek igazan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, a nektek igazan tetsző szép, csinos, okos nőknél jobban féltek kezdeményezni, mint egy átlagos nőnél?

Figyelt kérdés
Miért vagy miért nem?

2022. nov. 22. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Nem. A fő gondot az okozza, ha nem tudom, van-e valakije.

Azért merek kezdeményezni, mert tudom, hogy nem halok bele a visszautasításba, magyarán nincs veszítenivalóm.

Munkában három ilyen nő volt, egyet megkérdeztem, volt barátja, a másiknak van gyereke, de elvileg nem házas, így lehetetlen tudni, van-e valakije, meg idősebb is, de bombanő, és van egy harmadik, aki fiatalabb, mint én, nála nem az a baj, hogy nem tudom, van-e valakije, hanem hogy sose kerülünk kettesbe, hogy elhívjam. De mivel az elsőhöz összegyűjtöttem a bátorságot, úgy vagyok vele, csak egyszer lássam kettesben, azonnal elhívom valahova. Távoli kolléganők, nem találkozunk minden nap, home office-os a bagázs amúgy is, szóval végképp nem félek semmitől.

Konkrétan jobban zavar, hogy nem tudom, van-e valakije, mint az, hogy ha elhívom, kikosaraz. Inkább derüljön ki, hogy van valakije ezért húzzak a francba, mint hogy nem kérdezek rá, és 50-50 az esély.

2022. nov. 22. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Igen, mert egy szép nő sokkal nagyobb eséllyel utasìt vissza. Mondjuk én már átlagosnál se merek élőbe kezdeményezni,mert azoknak se kelletem.
2022. nov. 22. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Első, ennyire félnél egy másik pasitól, vagy ha nincs pasiha, agresszív leszel, vagy mi ez?
2022. nov. 22. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:

3: 1-es vagyok, nem félek a pasitól, csak elfogadom, ha van valakije. Meg munkahelyen nem fogok úgy kavarni, hogy onnantól kezdve tudom, hogy van valakije, és akkor feszítem tovább a húrt... az senkinek nem lenne jó.

Ha nincs pasija, sem leszek agresszív, miért lennék, honnan jött most ez? :D

2022. nov. 22. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem is merek megszólalni egy szép nő jelenlétében.
2022. nov. 23. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinél igen, van, akinél nem félek. A személyiségétől függ.
2022. nov. 23. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!