Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltűnően jó nők, nincs gondotok abból, hogy az átlagos pasik nem mernek kezdeményezni?
igenis létező jelenség: "fú én átlagos pasi vagyok, ő itt egy nagyon jó nő lenne, de nem merek kezdeményezni, mert úgyis nálam sokkal jobb pasik ostromolnak egy ilyen nőt heti szinten, engem csak kiröhögne"
feltűnően jó nők, ilyesmi problémáitok nem szokott lenni?
Szerinted most érdeklik őket az átlagosak, de most komolyan?
Még az átlagos lányokat sem érdeklik az átlagos srácok...
Nincs. Kezdeményez más :D Nyilván ha oda se jön hozzám, akkor nem tudom megmondani, hogy most valaki azért nem jött, mert így gondolkodik, ahogy te leírtad, vagy azért, mert nem is akart eleve, ezt nem fogom tudni megmondani, de az biztos, hogy ettől hátrányt nem szenvedek. Vannak sokan, akik akár ilyen vélemény mellett is megszólítanak, meg olyanok is, akik "egy életem, egy halálom" alapon közelednek.
Egyébként eddig még SOHA nem röhögtem ki senkit, akin láttam, hogy közeledni próbál. Ha visszautasítok, akkor is igyekszem minél kevésbé bántón tenni- sajnos néha azonban ezt valaki kéretésnek veszi, ilyenkor muszáj érthetőbben (és fájdalmasabban) a tudtára adni, de nem ez az első reakcióm.
Nem értem az egészet. Ha pl én ülök egy szórakozóhelyen és 5 méterre is ül tőlem egy átlagos kinézetű srác, aki még szemezni sem mer velem, mert fél a csalódástól és a kezdeményezéstől, akkor nekem gondolatolvasónak kéne lennem, vagy honnan tudjam hogy a srác éppen ezen problémázik? Vagy hogy egyáltalán bejövök neki?
Kérdező ha nem csinálsz semmit az ügy érdekében akkor ne várd el hogy bármi is történjen. Miért lenne az én problémám az ha valaki magát őrli a bátortalansága miatt.
Amúgy külsőre átlagos, viszont az átlagnál műveltebb, tanultabb, sokkal életvidámabb férfiak simán kezdeményeznek nálam. Mert ismerik magukat annyira hogy tudják azért mert külsőre átlagosak, vannak olyan tapasztaltak és ügyesek hogy hamarabb "elcsábítanak" mint egy 10/10-es olyan srác aki 2 értelmes mondatot sem tud mondani.
Tapasztalat meg hozzáállás kérdése az hogy ki hogyan csajozik.
1:átlagos csajnál kikezdeni snassz?tipikus balkán csücskei mentalitás,mondhatom.
2:a feltünően jó nőkre lecsapnak a külföldiek,akik nem kifogásokat keresnek,hogy ne nézzenek ki úgy,mint egy rakás szxr,hanem tesznek érte.Tisztelet a kivételnek,persze.Szomorú,de Magyarországon az átlag pasik 80%a rusnya,igénytelen és az igényeihez képest elvárások bezzeg vannak.
Ha meg annyira szé nőt akarsz,lehet lett,litván meg lengyel csajjal kikezdeni,mert ott általában még randább az erősebbik nem.Legalábbis a lengyeleknél biztosan.Egyik mentortársam is kifogott egy egész tűrhető kinézetű ukrán csajt,pedig a csávó se nem gazdag és kifejezetten csúnyácska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!