Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet szép lány és átlagos vagy csúnya pasi között kapcsolat? Vagy halálra van ítélve az elején?
Figyelt kérdés
A pasi komplexusai és/vagy a nő beszólogatásai/flegmázása/eegója előbb utóbb úgyis megöli a kapcsolatot?
Láttatok már ilyen felállást, ahol a pasi nem gazdag?
2022. szept. 1. 19:55
1/9 anonim válasza:
Ha lelkileg rendben van mind2 működhet. Számtalan ilyen párról tudok.
2/9 anonim válasza:
Egy ilyen esetet tudok, azzal megfejelve hogy a lány örökölt még vagy 3 Bp-i lakást is, míg a srác amolyan szegénylegény (vagyona kb a ruhái ami összeköltözéskor a bőröndjében voltak). Közös ismerősök hozzák össze őket mondván"mindketten szinglik vagytok ez egy égi jel, ha nem lesztek egy pár belehalunk a csalódásba"Ja igen a srác szexepilje hogy depressziós a csaj pedig pszichológus ennyi a kapcsolódási pont.
3/9 anonim válasza:
Miért ne működhetne?
Amúgy se mindenkinek ugyanaz a szép/helyes.
4/9 A kérdező kommentje:
3
“ Amúgy se mindenkinek ugyanaz a szép/helyes.”
Ugye nem gondolod komolyan?
2022. szept. 1. 20:50
5/9 anonim válasza:
De komolyan gondoltam. 🙂
Nekem is tetszett már olyan srác aki nem kimondottan volt helyes, de nekem annyira tetszett hogy elolvadtam tőle, ő volt a legjobb. 😊
6/9 anonim válasza:
Ez most lehet egoistán fog hallani, de mi is ilyen szituban vagyunk a barátommal :D Nekem ő az elején egyáltalán nem jött be külsőre, de mégis megszerettem és így a külseje is szépült a szememben. A barátnőim, ismerőseim mind mondták, hogy nem illunk össze, meg hogy én mennyivel jobban nézek ki, hova raktam a szemem stb… kicsit bántottak ezek de mostmár nem érdekel, mert szeretem.
7/9 A kérdező kommentje:
6
Jó hallani, hogy vannak normálisan is gondolkodó lányok, bár kisebbségben!
2022. szept. 1. 21:26
8/9 anonim válasza:
#4 a pasim a környezetemben kb. senkinek se jön be, én meg hálát adok az égnek, hogy ilyen jó pasit ki tudtam fogni. Nekem már első percben nagyon bejött. Van ismerősöm, aki szerint túl jó nő vagyok hozzá, van aki szerint pont összeillünk. Ugyanígy kavartak már barátnőim srácokkal akik szerintem nagyon rondák voltak, nekik meg nagyon bejöttek.
9/9 anonim válasza:
Működhet végülis, valameddig, akár sokáig is. De nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!