Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a kapcsolat működhet így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kapcsolat működhet így?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm,tanácsot kért,én kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Arról van szó, hogy megismert egy srácot, aki messze lakik tőle és a srác nem tud elszakadni az egyetemi tanulmányai miatt, mert meg van egy éve. Ezért azt találták ki, hogy napi szinten tartják a kapcsolatot és hétvégente találkoznak. Szerintetek ez így működhet? A barátnőm 26 a srác meg 25
2022. márc. 16. 07:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyi tényező van még a heti egy látogatáson túl... ezt így nem lehet megmondani.
2022. márc. 16. 07:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Hq a srácnak.nem jön közbe vki helyben is akkor igen
2022. márc. 16. 07:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Hogyha valóban heti szinten tudnak személyesen találkozni, rövidtávon, személyiségtől függően működhet. Évekig viszont nem hiszem.
2022. márc. 16. 08:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam neki, hogy rövid távon működhet, meg úgy is, ha egy pár hét kimarad, de hosszú távon biztos nem.
2022. márc. 16. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján egy évig működhet. Viszont csak egy év után tudják ténylegesen megismerni egymást, addig egy idealizált képük lesz egymásról. Minden rajtuk múlik aztán.
2022. márc. 16. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy éve van már csak, ezt akár randizós időszaknak is felfoghatják. A gond abból lesz, hogy ezek a hétvégék hamar ugyanazon forgatókönyv alapján fognak telni.
2022. márc. 16. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi két évig voltunk távkapcsolatban úgy, hogy a hétvégéket töltöttük együtt, ezután költöztünk össze és már négy éve együtt élünk.

Egy év még simán belefér szerintem, persze csak akkor, ha őszinte érzelmek fűzik össze őket.

2022. márc. 16. 11:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdés az is, hogy mekkora a távolság, mennyit kell utazni? Mert ha órákat, abba elég hamar bele lehet unni, fárasztó. SZerintem távkapcsolat egy fél évig működik, aztán elkezd kényelmetlen lenni. De ez csak az én tapasztalatom.
2022. márc. 19. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!