Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A távolság ellenére működhet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távolság ellenére működhet? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején....

2015-ben megismertem neten egy pasit, már akkor tökre egymásra hangolódtunk, rengeteget beszéltünk, telefonáltunk egy éven át. De sajnos az ország két végén éltünk. Tinik voltunk, nemtudtuk volna megoldani a találkát... oda voltam érte... azthiszem ő is értem...később mindkettönknek volt több párkapcsolata...többször is felkerestük egymást mikor láttuk, hogy a másik szingli vagy épp olyan kedvünk volt...de 2 év kihagyások voltak egy-egy beszélgetés között... most pedig úgy alakult, hogy újrs elkezdtünk beszélgetni... kiderült hogy

már csak 250 km van köztünk...és mindketten csalódtunk az eddigi párkapcsolatainkban, megértjük egymást. 2 héttel ezelőtt találkoztunk, együtt töltöttünk 3 napot...és végül feltette a kérdést, a barátnője lettem. Nagyon élveztük egymás társaságát... de ígysem igazán tudunk találkozni...jövőhéten jön hozzám, 2 hétre mivel ő HO-ban dolgozik a jelenlegi helyzetben, én pedig nemtudok lelépni mert eü dolgozó vagyok.

Szerintetek működhet? Ha havonta 1-2 hetet együtt töltünk, de a többit viszont nem?

26/F 23/L

2021. márc. 7. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Induló kapcsolatban nem.
2021. márc. 7. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig egyénfüggő, nincs általános szabály, hogy a távkapcsolatok működhetnek-e, vagy sem. Havonta 1-2 hét szerintem még nem olyan nagyon durva arány, próbáljátok meg nyugodtan!
2021. márc. 7. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Rovid tavon mukodik, hosszabb tavon mar kerdeses. En is voltam tavkapcsolatban de nem sokaig volt tavkapcsolat mert osszekoltoztunk amint lehet.

En azt tanacsolom hogy ev vege fele gondolkodjatok el az osszekoltozesen mert az allando ingazas nagyon maceras tud lenni.

2021. márc. 8. 01:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Éltem távkapcsolatban 4 és fél évig. Nálunk működött, de nagyon sok áldozatot kellett hoznunk mind energiabefektetés, mind anyagi téren. 1500 km távolságban. Először is, féltékenységnek, kételyeknek fel sem szabad merülnie. Ha nincs 110%-os bizalom, megette a fene az egészet. Másodszor, bármennyire is fáradt az ember, este rá kell szánni azt a két órát Skype videóhívásra (vagy akármilyen más csevegőprogram használatára), hiába alszol el szinte a gép, telefon mellett, akkor is beszélgetni kell, különben nem tudjátok a kapcsolatot fenntartani. Mindkét félnek rá kell áldozni az anyagiakat, nálunk ezek a repjegyek miatt értelemszerűen nem kis tételek voltak. És ami a legfontosabb, datálni kell egy végdátumot, ameddig ez a felállás lesz. Az első perctől úgy kell kezelni, hogy ez csak ideiglenes helyzet, mert x idő múlva majd meglesz az összeköltözés. Nekem egyetem volt még Magyarországon, amikor összejöttünk, ezért tartott négy évig. Viszont még fél éve sem jártunk, amikor datáltuk azt a végdátumot, amivel majd hozzá költözöm. Ez volt a hajtóerő, hogy tanuljak, dolgozzak, pénzt gyűjtsek, hogy mire eljön a kitűzött dátum, készen álljak és menjek. Ez hajtotta a kapcsolatunkat is, terveztük hogy így meg úgy lesz ha összeköltözünk. Aztán összeköltöztünk és kellett taálni új hajtóerőt, mert ez buktató lehet egy távkapcsolatból "rendes" kapcsolattá avanzsálás során, hogy nincs újabb drive, ami viszi előre a kapcsolatot. Mi megtaláltuk, először esküvő, aztán házvásárlás, most házfelújítás, aztán majd gerek. Fontos, hogy mindig legyen közös cél, amiért tenni kell.
2021. márc. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!