Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távolság ellenére működhet? Mit gondoltok?
Kezdem az elején....
2015-ben megismertem neten egy pasit, már akkor tökre egymásra hangolódtunk, rengeteget beszéltünk, telefonáltunk egy éven át. De sajnos az ország két végén éltünk. Tinik voltunk, nemtudtuk volna megoldani a találkát... oda voltam érte... azthiszem ő is értem...később mindkettönknek volt több párkapcsolata...többször is felkerestük egymást mikor láttuk, hogy a másik szingli vagy épp olyan kedvünk volt...de 2 év kihagyások voltak egy-egy beszélgetés között... most pedig úgy alakult, hogy újrs elkezdtünk beszélgetni... kiderült hogy
már csak 250 km van köztünk...és mindketten csalódtunk az eddigi párkapcsolatainkban, megértjük egymást. 2 héttel ezelőtt találkoztunk, együtt töltöttünk 3 napot...és végül feltette a kérdést, a barátnője lettem. Nagyon élveztük egymás társaságát... de ígysem igazán tudunk találkozni...jövőhéten jön hozzám, 2 hétre mivel ő HO-ban dolgozik a jelenlegi helyzetben, én pedig nemtudok lelépni mert eü dolgozó vagyok.
Szerintetek működhet? Ha havonta 1-2 hetet együtt töltünk, de a többit viszont nem?
26/F 23/L
Rovid tavon mukodik, hosszabb tavon mar kerdeses. En is voltam tavkapcsolatban de nem sokaig volt tavkapcsolat mert osszekoltoztunk amint lehet.
En azt tanacsolom hogy ev vege fele gondolkodjatok el az osszekoltozesen mert az allando ingazas nagyon maceras tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!