Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy randi után minden klappolt, meg volt a kémia, de a távolság miatt később még sem kezdtetek bele?
Mint a 2. Én sem kezdek ismerkedni, pláne randizni olyannal, akit nem csak 1 szexre akarok, és tudom, hogy esély nincs a kapcsolatra a távolság miatt.
Ráadásul felnőtt, férfi vagyok, nem 12 éves kislány, hogy távkapcsolati baromságokkal foglalkozzak, ahol 3 hetente találkozunk, 2 órára.
Sajnos az a baj a nagy távolságokkal, hogy nem igazán fog működni, ezért jobb bele se kezdeni, mert ha bejövünk egymásnak, az ember szíve csak sóvárog.
Nemrég én is leveleztem valakivel,aki 130 km re lakott.
A végén a fotó csere előtt azért imátkoztam, hogy ne jöjjön be, mert ha nagyon bejön, akkor a szívem szakad meg. Végre bejönne valaki, de a távolság elválaszt.
Volt hasonlóm, de ott a személyes randi előtt le lett fújva.
Egy másik esetben távkapcsolat lett több év után majd összeköltözés és akkor jöttek a problémák így többet távkapcsoalt soha semmi értelme.
Rengeteg idő elmegy vele és 10-ből 9-esetben szakítás a vége.
Most már csak a közelben keresek, ha randizni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!