Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves fiú, 27 éves nő, működhet komolyabb kapcsolat?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagy a korkülönbség? Hogy lehetne közelíteni egy idősebb lányhoz?2021. aug. 23. 19:25
1/9 anonim válasza:
3 év? Az semmi. Persze hogy működhet. Tesóm és párja közt is 3 év van. Van egy munkatársam, köztük 9. Mindkettőnél a nő az idősebb és több mint 10 éve együtt vannak.
2/9 anonim válasza:
Sztem igen. Ennyi év még belefér.
3/9 anonim válasza:
Ha elég érett vagy, semmi gondot nem okozhat. Én 29 voltam, a férjem 27 amikor megismerkedtünk, egész pontosan 2,5 év van köztünk. Nagyon szerelmes voltam, összeházasodtunk, gyerekünk is lett. Több, mint 10 év, bár már megromlott, de nem a korkülönbség miatt. Az még most se számítana semmit se, se külsőben, se természetben, mert egyikünk se amortizálódott úgy le, ahogy a középkorúak szoktak.
5/9 anonim válasza:
Vicc
Van aki 5 12 evel is mukodik
7/9 anonim válasza:
22F 25N voltunk mikor összejöttünk, 9 hónap múlva szülők lettünk, lassan itt a 9. évfordulónk, szóval nem lehetetlen
9/9 anonim válasza:
Férjem 8 évvel fiaralabb, működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!