Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mi értelme ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi értelme ilyen módon tesztelgetni a nőket? Normálisak vagytok?

Figyelt kérdés
Elhívott randizni egy 40 körüli srác, mindenképp ragaszkodott ahhoz, hogy X helyen felvesz a kocsijával, majd onnan közösen elmegyünk Y helyre. Tudni kell, hogy általában autóval szoktam menni randira, most viszont emiatt tömegközlekedéssel mentem. Megérkezett a megbeszélt helyszínre, majd láttam, hogy egy extrán koszos, szakadt ülésű, kb. 30 éves Suzukival jött értem. Nem szóltam semmit, nem akartam rögtön azzal indítani, hogy azért némi takarítás és új üléshuzatok ráfértek volna a kocsira. A randin kifejezetten jól éreztem magam, utána haza is vitt. A búcsúzáskor közölte, hogy kiálltam a próbát, így kiérdemeltem, hogy az igazi autójával, egy Audival jöjjön értem a következő randira. Nagyon kiakadtam ezen, hogy ilyen módon tesztelget. Nem érdekel, hogy milyen autója van, engem nem lehet ilyesmivel megvenni, főleg, hogy nekem is van kocsim, hurcolászni sem kell, el tudok menni magam is. Megkérdeztem tőle, hogy ő mit szólt volna, ha én mondjuk fürdés és fogmosás nélkül, piszkos körmökkel és ruhában jelenek meg az első találkozásunkkor, hogy teszteljem, így is elfogad-e, majd a második alkalommal mutatnám meg, hogy mennyire vagyok a való életben igényes?! Nem értette, hogy mi a bajom, szerinte kiálltam a próbát.

tegnap 19:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%

Az ilyen ember az egy toxikus, komplexusos f*szkalap.

Nagyon messzire kell őket kerülni, ha jót akarsz magadnak.

Teljesen egyetértek veled.

tegnap 19:21
 2/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem találkoznék vele többet. Számomra ez a tesztelgetés is hazugságnak minősülne.
tegnap 19:22
 3/31 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem kiálltad a próbát.
 4/31 anonim ***** válasza:
35%

Jaj de ordas nagy kamu ez a kérdés.

1: Koszos autóval nem tesztel senki akinek egy csepp esze van. Olcsóbbal talán.

2: Ha tesztel is ilyen módon, az nem egy alkalmas.

5/31 A kérdező kommentje:
A randit 2 hetes beszélgetés előzte meg, hívásban, videóhívásban beszéltünk, chateltünk rengeteget, nagyon normálisnak tűnt, élőben pedig ez történt, totális döbbenet, úgy éreztem magam, mint aki egy átverés áldozata.
tegnap 19:24
 6/31 anonim ***** válasza:
92%
Undorító. Ez igazából leírja a jellemet is, kicsinyes és nem akarnék ilyen emberrel lenni. Szóval nálam ráb@szna a tesztelgetéssel.
tegnap 19:27
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem is az a baj, hogy egy szerény, régi, olcsó autóval ment.

De miért kellett retkesnek lenni a kocsinak? A kispénzűség nem gáz, de az igénytelenség, retkesség nagyon.Ezzel azt üzeni a nőnek is, hogy én egy igénytelen retek vagyok és téged is aként kezellek.

Még ha ugyanezzel a kocsival megy, de kitisztította volna, majd nem szól egy qrva szót sem, akkor is "letesztelt" volna.Dehát ez az ember egy proli, buta, bugris paraszt, azt ilyentől ennyi telik sajnos.

tegnap 19:32
 8/31 anonim ***** válasza:
85%
Az lett volna az első és az utolsó randi.
tegnap 19:33
 9/31 anonim ***** válasza:
68%

Én jót röhögtem volna ezen, de én elég laza és elnéző vagyok, talán túlságosan is.

Mondjuk attól retkes kocsival nem kellett volna mennie. Egy dolog az ára, másik ha lepratelep.

tegnap 19:34
 10/31 anonim ***** válasza:
93%

Egyetértek veled, de igazából nem kellett volna a próbát kiállnod. Mi az, hogy az igénytelenséggel tesztel le? Aztán mi? később mikor eligénytelenedik, akkor neked azt el kellesz viselned és úgy is szeretned?

Ha még egy nem koszos, szakadt kis 30 éves suzukival ment volna érted és azzal tesztel, akkor még talán meg is értem, na de hogy azzal, hogy igénytelen?

hagyjad, nem gondolkodik normálisan a pasas, valami baj van vele.

tegnap 19:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!