Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi értelme ilyen módon tesztelgetni a nőket? Normálisak vagytok?
Az ilyen ember az egy toxikus, komplexusos f*szkalap.
Nagyon messzire kell őket kerülni, ha jót akarsz magadnak.
Teljesen egyetértek veled.
Jaj de ordas nagy kamu ez a kérdés.
1: Koszos autóval nem tesztel senki akinek egy csepp esze van. Olcsóbbal talán.
2: Ha tesztel is ilyen módon, az nem egy alkalmas.
Nem is az a baj, hogy egy szerény, régi, olcsó autóval ment.
De miért kellett retkesnek lenni a kocsinak? A kispénzűség nem gáz, de az igénytelenség, retkesség nagyon.Ezzel azt üzeni a nőnek is, hogy én egy igénytelen retek vagyok és téged is aként kezellek.
Még ha ugyanezzel a kocsival megy, de kitisztította volna, majd nem szól egy qrva szót sem, akkor is "letesztelt" volna.Dehát ez az ember egy proli, buta, bugris paraszt, azt ilyentől ennyi telik sajnos.
Én jót röhögtem volna ezen, de én elég laza és elnéző vagyok, talán túlságosan is.
Mondjuk attól retkes kocsival nem kellett volna mennie. Egy dolog az ára, másik ha lepratelep.
Egyetértek veled, de igazából nem kellett volna a próbát kiállnod. Mi az, hogy az igénytelenséggel tesztel le? Aztán mi? később mikor eligénytelenedik, akkor neked azt el kellesz viselned és úgy is szeretned?
Ha még egy nem koszos, szakadt kis 30 éves suzukival ment volna érted és azzal tesztel, akkor még talán meg is értem, na de hogy azzal, hogy igénytelen?
hagyjad, nem gondolkodik normálisan a pasas, valami baj van vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!