Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mi értelme ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi értelme ilyen módon tesztelgetni a nőket? Normálisak vagytok?

Figyelt kérdés
Elhívott randizni egy 40 körüli srác, mindenképp ragaszkodott ahhoz, hogy X helyen felvesz a kocsijával, majd onnan közösen elmegyünk Y helyre. Tudni kell, hogy általában autóval szoktam menni randira, most viszont emiatt tömegközlekedéssel mentem. Megérkezett a megbeszélt helyszínre, majd láttam, hogy egy extrán koszos, szakadt ülésű, kb. 30 éves Suzukival jött értem. Nem szóltam semmit, nem akartam rögtön azzal indítani, hogy azért némi takarítás és új üléshuzatok ráfértek volna a kocsira. A randin kifejezetten jól éreztem magam, utána haza is vitt. A búcsúzáskor közölte, hogy kiálltam a próbát, így kiérdemeltem, hogy az igazi autójával, egy Audival jöjjön értem a következő randira. Nagyon kiakadtam ezen, hogy ilyen módon tesztelget. Nem érdekel, hogy milyen autója van, engem nem lehet ilyesmivel megvenni, főleg, hogy nekem is van kocsim, hurcolászni sem kell, el tudok menni magam is. Megkérdeztem tőle, hogy ő mit szólt volna, ha én mondjuk fürdés és fogmosás nélkül, piszkos körmökkel és ruhában jelenek meg az első találkozásunkkor, hogy teszteljem, így is elfogad-e, majd a második alkalommal mutatnám meg, hogy mennyire vagyok a való életben igényes?! Nem értette, hogy mi a bajom, szerinte kiálltam a próbát.

tegnap 19:19
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
88%

Szerintme is kamu.

Hogy valaki szerényebb kocsival megy, az még valahol érthető. A koszra viszont nincs magyarázat és arra sem, hogy közölte, hogy átmentél a teszten.

tegnap 21:37
 22/43 anonim ***** válasza:
62%

#20 a neten tényleg vannak. Elég sokan és elég hangosak. És tényleg tolják az ilyen jellegű elmebajt, de csak az online térben, ahol biztonságos. A való életbe nem merik kivinni a hülyeségeiket, mert elég félősek, pláne a nőktől szoktak félni.

Szóval a kérdés valszeg kamu, de ki lepődik ezen meg itt.

tegnap 21:48
 23/43 anonim ***** válasza:
Ez ugye nem egy komoly kérdés?
tegnap 22:00
 24/43 anonim ***** válasza:
88%

"40 körüli srác"

Csak vicces, hogy egyszer írtam ki itt egy posztot, hogy 39 v. 40 éves srác vagyok (már nem emlékszem), és eljönne-e velem valaki valahová. Jól leoltottak, hogy mi az, hogy 40 évesen srácként hivatkozok magamra :).

F42

tegnap 23:20
 25/43 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez igaz, akkor csávókám a small dick energy tankönyvi példája. Instant redflag.
ma 00:15
 26/43 anonim válasza:
Szerintem adj neki esélyt még, jól ment minden előtte ő viccesen fogta fel ebben hibàzot a fiuk védik magukat mert egy vàlàsnàl teljesen tönkre mennek.
ma 05:21
 27/43 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező neked kell tudni eldönteni, hogy ha az egész ismerkedésből kiveszed az autós tesztelgetést akkor mi marad a pasiból, milyen gyakran és könnyen jön ilyen szembe. Ha minden ujjadra jut bármikor akkor hajrá redflag logika, de ha nem akkor fogd fel másképp. Tesztelő hősünk valahol elsiklott fejben, rossz tapasztalatok, sok magány és túlképezte magát szűzfiúk kommentjei alapján. Ettől még lehet jó ember, az ilyen baromságait hetek alatt ki lehet nevelni és ami marad az lehet értékes.
ma 05:38
 28/43 anonim ***** válasza:
47%

A 27-ben van valami.

De más :

És az milyen nő, akivel este 6 kor vacsorarandi, én délben üzleti ebédnél kapott kv mellett rágondolástam és zakóm zsbébe tettem a kicsi csokit a kv mellől. Este megyek a lányért, beül az autóba, csoki odaad, erre ő :

Most tényleg ezzel akarod kiszúrni a szemem ?

ma 06:18
 29/43 anonim ***** válasza:
0%

#28 Ez alapján nem lehet megítélni... Lehet pénzéhes is, és az is lehet, hogy találtál egy őszinte, szókimondó kincset :) Továbbá nem tudjuk hanyadik randitok, sőt igazából a hanglejtést is csak te hallottad, mert ezt a szöveget elég sok stílusban elő lehet adni és mind mást jelent.

(#27)

ma 06:41
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg olyan körülmények között élnék, hogy félnem kellene attól, hogy a pénzembe "szeret" bele a nő, akkor sem egy legalja autóval mennék, hanem vagy egy minimum normál állapotú és tiszta autóval, vagy ahogy valaki írta már, egy tényleg koszos, igénytelenül kinéző prémiummal. Bár utóbbi csak arra lenne jó, hogy bebizonyítsam, hogy igenis a pénzre megy, tehát ha beleül és még csak megjegyzést sem tesz, akkor pénzéhes, ha meg nem ül bele, nekem nincs második esélyem, mert "bocs, ez csak teszt volt". Legalábbis normális nő ezek után elhajtana. Ráadásul milyen teszt az, amit nem is csinálsz meg rendesen? Mint ahogy történetünkből kiderült, "főhősnőnk" csak azért nem szólt, mert nem akart azzal nyitni. Magyarul nem is ment át igazán a teszten.

De biztos vagyok benne, hogy ez egy újabb hergelő kérdés, csak most nem az egyszerű gyári melós szemszögéből, akinek nincs pénze drága autóra, hanem női szemszögből, akinek van saját autója és nem a férfi pénzére megy. De azért beleült a retkes autóba, mert miért ne?

ma 06:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!