Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mi értelme ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi értelme ilyen módon tesztelgetni a nőket? Normálisak vagytok?

Figyelt kérdés
Elhívott randizni egy 40 körüli srác, mindenképp ragaszkodott ahhoz, hogy X helyen felvesz a kocsijával, majd onnan közösen elmegyünk Y helyre. Tudni kell, hogy általában autóval szoktam menni randira, most viszont emiatt tömegközlekedéssel mentem. Megérkezett a megbeszélt helyszínre, majd láttam, hogy egy extrán koszos, szakadt ülésű, kb. 30 éves Suzukival jött értem. Nem szóltam semmit, nem akartam rögtön azzal indítani, hogy azért némi takarítás és új üléshuzatok ráfértek volna a kocsira. A randin kifejezetten jól éreztem magam, utána haza is vitt. A búcsúzáskor közölte, hogy kiálltam a próbát, így kiérdemeltem, hogy az igazi autójával, egy Audival jöjjön értem a következő randira. Nagyon kiakadtam ezen, hogy ilyen módon tesztelget. Nem érdekel, hogy milyen autója van, engem nem lehet ilyesmivel megvenni, főleg, hogy nekem is van kocsim, hurcolászni sem kell, el tudok menni magam is. Megkérdeztem tőle, hogy ő mit szólt volna, ha én mondjuk fürdés és fogmosás nélkül, piszkos körmökkel és ruhában jelenek meg az első találkozásunkkor, hogy teszteljem, így is elfogad-e, majd a második alkalommal mutatnám meg, hogy mennyire vagyok a való életben igényes?! Nem értette, hogy mi a bajom, szerinte kiálltam a próbát.

tegnap 19:19
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
79%
#27 nem, akiben ilyen mélyen gyökerezik a debilség, azt nem lehet megváltoztatni. Felnőttként már nem.
ma 07:15
 32/43 anonim ***** válasza:

"Megkérdeztem tőle, hogy ő mit szólt volna, ha én mondjuk fürdés és fogmosás nélkül, piszkos körmökkel és ruhában jelenek meg az első találkozásunkkor, hogy teszteljem, így is elfogad-e, majd a második alkalommal mutatnám meg, hogy mennyire vagyok a való életben igényes?!"

A helyzet az, hogy pont van rá arra példa nőben is, amit itt pont leírtál. Nyilván ha nem szimpatikus az ilyesmi, akkor nyugodtan mondjad neki, hogy tárgytalan az ismerkedés.

ma 10:24
 33/43 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg te nem értetted meg őt.

Ő pont azt akarta, hogy ne az autó legyen a lényeg.

Egyik ismerősöm vett vidéken valahol falun, 70 ezerért, egy ócska Wartburgot.

Randizni mindíg ezzel megy. A garázsban viszon ott áll a sport kabrió BMW is.

De nézd meg a Meseautó című film felújított változatát.

Mindent megfogsz érteni.

Vajon miért nem árulta ek a Stholl Bandi a lánynak, hogy ő a cégvezető, és hogy milyen autója van???

Na, vajon miért ?????

Vajon miért ???

ma 10:43
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a csávóval szerintem én is randiztam 15évvel ezelőtt :D

Igaz nálunk az volt, hogy megállított egy hatalmas parkolóban középen, hogy válasszak autót, melyikkel menjünk?

Szörnyen kínos volt. Engem egyáltalán nem érdekelt, milyen autója volt.

ma 11:12
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
#33 nem azon van a hangsuly, hogy hanyeves es milyen markaju volt az auto.
ma 12:01
 36/43 anonim ***** válasza:

35. Pontosan! Ezért lett volna az igazi teszt a koszos Audi, hiszen aki a pénzre utazik, az még azt is elnézi, ha a pacák igénytelen, minden mindegy, csak lóvé legyen.

Akinek még fontos, hogy normális legyen a pali, az akkor sem foglalkozik egy retkes kocsijú fazonnal, ha Audija van. Vagy ha ki is bír vele egy randit, utána leépíti.

ma 13:43
 37/43 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem is, a kocsi már nem annyira szàmít fő szempontnak.

Inkább a mindennapi élet szinvonala.

Ma ha nővel akar az ember kezdeni, akkor nem árt, ha ott van a zsebben egy 4-500 ezer ft zsebpénz, csak úgy.

Borzasztó kínos, ha megismerkedek egy hölgyel, és sétálunk a körúton.

Megálunk egy arany boltnál, és megtetszik neki egy 450 ezer ft- os nyaklánc.

Nagyon ciki, ha nem tudom fölajanlani, hogy természezesen szivesen megveszem neki ajándékba.

Én tavaly nyáron randiztam, egy cukrázdában, ami mellett volt egy cipőbolt. Kijőttünk a cukiból, és a hölgynek nagyon megtetszett egy 43 ezer ft- os cipő.

Egyből tudtam, hogy mi a feladatom.

Ő így azonnal fölmérte, hogy gavallér vagyok. Nem kellett fölösleges köröket futni.

ma 14:23
 38/43 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy nem értettem soha, hogy az emberek miért szarnak maguk alá, ha meghallanak egy prémium autó márkát.

Prémium márkájú autóból lehet venni 20-25 éveset is, az is lehet egy roncshalmaz is.

Annál már sokkal többet ér és drágább is egy nem prémium márkás, de új autó.

Ráadásul attól, hogy valakinek van egy autója, abból a nő nem profitál semmit, nem lesz az övé az autó attól, hogy elviszed vele valahova.

Még ha valakinek van is egy régebbi, prémium márkájú autója, amit mondjuk 2-3M Ft-ért vett, miért feltételezné már abból bárki, hogy az illető pénzes?

Mikor csomóan behitelezik meg örökségből veszik.

Azt azért nem gondolonám, hogy mindenkinek akinek prémium márkás autója van, az egy vadiúj, 40M modellt vesz belőle "kpra".

ma 16:33
 39/43 anonim ***** válasza:

#38 Ja, még valami.Akinek az a mindennapi valósága, hogy röhögve megvásárol egy 40M autót, az SOHA nem aggódik azon, hogy a nők anyagilag kihasználják.

Egyrészt azért, mert meg sem érzik, ha pár akár sikertelen randira is elköltenek pár tízezer Ft-ot, esetleg százezreket, annál többet meg úgy sem kap tőlük senki, akinek ők maguk nem jó szívvel adják.Valamint ők pénzügyileg jóval tudatosabbak, mint egy sima átlag ember.

Tehát lehet tudni mindig kik azok, akik az "anyagi kihasználástól" félnek.Hát nem azok, akiknek pénze van...

ma 16:46
 40/43 anonim ***** válasza:
53%

#37 ember, te vagy teljesen zakkant vagy, vagy valamit szedsz, amitől ilyeneket haluzol.

Nőként írom ezt...

ma 17:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!