Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi értelme ilyen módon tesztelgetni a nőket? Normálisak vagytok?
Figyelt kérdés
Elhívott randizni egy 40 körüli srác, mindenképp ragaszkodott ahhoz, hogy X helyen felvesz a kocsijával, majd onnan közösen elmegyünk Y helyre. Tudni kell, hogy általában autóval szoktam menni randira, most viszont emiatt tömegközlekedéssel mentem. Megérkezett a megbeszélt helyszínre, majd láttam, hogy egy extrán koszos, szakadt ülésű, kb. 30 éves Suzukival jött értem. Nem szóltam semmit, nem akartam rögtön azzal indítani, hogy azért némi takarítás és új üléshuzatok ráfértek volna a kocsira. A randin kifejezetten jól éreztem magam, utána haza is vitt. A búcsúzáskor közölte, hogy kiálltam a próbát, így kiérdemeltem, hogy az igazi autójával, egy Audival jöjjön értem a következő randira. Nagyon kiakadtam ezen, hogy ilyen módon tesztelget. Nem érdekel, hogy milyen autója van, engem nem lehet ilyesmivel megvenni, főleg, hogy nekem is van kocsim, hurcolászni sem kell, el tudok menni magam is. Megkérdeztem tőle, hogy ő mit szólt volna, ha én mondjuk fürdés és fogmosás nélkül, piszkos körmökkel és ruhában jelenek meg az első találkozásunkkor, hogy teszteljem, így is elfogad-e, majd a második alkalommal mutatnám meg, hogy mennyire vagyok a való életben igényes?! Nem értette, hogy mi a bajom, szerinte kiálltam a próbát.tegnap 19:19
11/43 anonim válasza:
Ez csak egy megkeseredett fasz, aki minden nőt egy anyagias kvának néz, mert egyszer megjárta.
12/43 anonim válasza:
Lemaradt, hogy egyszerű gyári melósnak mondta magát, aztán kiderült, hogy jól menő vállalkozásai vannak.
13/43 anonim válasza:
Gyere játszani a minecrft szerveremre ott majd kicsit megnyugszol ha le ütsz pár mobot.
15/43 anonim válasza:
A férfi azzal akarta tesztelni, hogy a kérdező elfogadná-e egy szerényebb autóval is vagy be sem ül. De az igénytelenségre nincs megfelelő indok. Nem tesztelgetni kéne a másikat, hanem odafigyelni a másikra és megismerni chaten, hívásban, hogy a másik milyen, mit tart fontosnak. Az ilyet kerüld messzire kérdező, a tesztelgetése miatt. És jogos volt amit kérdeztél tőle, mert az ugyanaz.
16/43 anonim válasza:
Nem kellett volna elmondania, hogy ez teszt volt. Itt baszta el.
17/43 anonim válasza:
Szerintem is kamukérdés hogy hergeljen, de válaszolok.
Nem ülnék be retkes kocsiba. Se retkes Suzukiba, se retkes Audiba. Tökmindegy. És meg is mondanám hogy én ebbe ide biztos hogy nem, te kis koszfészek.
18/43 anonim válasza:
Az igazi teszt az lett volna, ha koszos Audival megy.
19/43 anonim válasza:
Nekem is kamunak tűnik, bár van az elmebajnak számos változata.
Ha igaz: nagyon remélem kérdező, hogy soha többet az életben nem állsz szóba ezzel az emberrel, mert nagyon beteg. Mondjuk úgy, azonnali tiltás, törlés.
20/43 anonim válasza:
#19 Ha kamu is, simán léteznek ilyen idióta emberek.
Pláne az interneten bujtogatják egymást a férfiak ilyen idióta "tesztelgetésekre" hogy kiderüljön, nem a nem létező pénzüket akarja a nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!