Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi értelme ilyen módon tesztelgetni a nőket? Normálisak vagytok?
Figyelt kérdés
Elhívott randizni egy 40 körüli srác, mindenképp ragaszkodott ahhoz, hogy X helyen felvesz a kocsijával, majd onnan közösen elmegyünk Y helyre. Tudni kell, hogy általában autóval szoktam menni randira, most viszont emiatt tömegközlekedéssel mentem. Megérkezett a megbeszélt helyszínre, majd láttam, hogy egy extrán koszos, szakadt ülésű, kb. 30 éves Suzukival jött értem. Nem szóltam semmit, nem akartam rögtön azzal indítani, hogy azért némi takarítás és új üléshuzatok ráfértek volna a kocsira. A randin kifejezetten jól éreztem magam, utána haza is vitt. A búcsúzáskor közölte, hogy kiálltam a próbát, így kiérdemeltem, hogy az igazi autójával, egy Audival jöjjön értem a következő randira. Nagyon kiakadtam ezen, hogy ilyen módon tesztelget. Nem érdekel, hogy milyen autója van, engem nem lehet ilyesmivel megvenni, főleg, hogy nekem is van kocsim, hurcolászni sem kell, el tudok menni magam is. Megkérdeztem tőle, hogy ő mit szólt volna, ha én mondjuk fürdés és fogmosás nélkül, piszkos körmökkel és ruhában jelenek meg az első találkozásunkkor, hogy teszteljem, így is elfogad-e, majd a második alkalommal mutatnám meg, hogy mennyire vagyok a való életben igényes?! Nem értette, hogy mi a bajom, szerinte kiálltam a próbát.tegnapelőtt 19:19
41/44 anonim válasza:
"t a fiuk védik magukat mert egy vàlàsnàl teljesen tönkre mennek."
Hagyjuk már ezt. Nem jobban, mint a nők. Rengeteg a nőket lehúzni akaró pasi is. Úgy csináltok, mintha az ország csupa gazdag pasiból és szegény nőből állna.
42/44 anonim válasza:
"A garázsban viszon ott áll a sport kabrió BMW is."
Húha, már 1-3 millióért kapni. Senki nem ettől elalélni.
43/44 anonim válasza:
#36 abszolut. Tavaly randiztam egy egy ferfival, aki kepes volt szazezreket otthagyni egy vacsorara meg mutogatta a szamlat rolam. Egyik resze, hogy piszkosul zavart, szerintem soha nem fogok tudni ezt megengedni magamnak annak ellenere, hogy eleg jo keresetem van. Ennek ellenere nagyon jol ereztem magamat a tarsasagaban, tudtunk erzelmileg kapcsolodni. A hidegzuhany viszont akkor jott, mikor atmentem hozza. Szanaszet minden hanyva, rendetlenseg volt, koszos volt a furdo, wc, a fal ossze volt firkalva...nagyon kinosan ereztem magamat. Utana kozoltem is vele, hogy nekem ez nem fer bele. Most ezalapjan a kerdes alapjan elgondolkodtam, hogy nem-e engem is teszteltek, mert elvileg volt masik lakasa is. Mondjuk mindket veglett nem normalis.
44/44 anonim válasza:
43
De mit tesztel? Hogy neked megfelel egy igénytelen koszos pasi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!