Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kolléganővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kolléganővel biztonságosan flörtölni?

Figyelt kérdés
70%-ban biztos vagyok, hogy bejövök neki. A gond, hogy nincsen alkalom négyszemközt beszélgetni. Az iroda 10-15 emberből áll és szinte mindig csoportos beszélgetések vannak legalább 5 másik emberrel. Úgy érzem ha nem lépek akkor elszalasztom az esélyt.

jan. 8. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk keresd meg munkán kívül, ha ott nem mered.
jan. 8. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha mások is vannak körülöttetek, akkor elég, ha gyakran ránézel, rámosolyogsz. Ezt a nők szokták érteni, viszont mások nem nagyon fogják észrevenni.

De ha komolyan gondolod a dolgot, akkor muszáj lesz valahogy kettesben is beszélnetek, írjál rá, hazafele menet menj oda hozzá, vagy ilyesmi. Ha az egész iroda ott van mindig, úgy képtelenség udvarolni valakinek úgy hogy közben nem csinálsz hülyét magadból.

jan. 8. 21:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha szavakkal ciki, akkor flörtölj testbeszéddel.

A flört 90% tulajdonképp testbeszédből áll.

jan. 8. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
“Szia xy kolléganő, lenne kedved meló után meginni egy kávét?”
jan. 8. 21:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Hazamenéskor jó ötlet lehet valahogy úgy alakítani, hogy végül ketten maradjatok. Akkor lenne alkalmad megkérdezni valamelyik nap eljönne e veled munka után x helyre (mozi, kávé, tea, sör, koncert, stb). Azért csak nem vonultok csoportosan mindenhova?

Aztán lehetne valami olyan hobbiját kilesni, ami téged is "érdekel", így arra hivatkozva megbeszéled vele, hogy munka után elmentem együtt ennek kapcsán x helyre.

Ti az irodában nem irogattok egymásnak? Mármint főként munka ügyben, de nincs valami chat alkalmazás? Ott is lehet finom utalásokat tenni. Vagy akár kerek perec megkérdezni találkozna e veled munka után. Akkor nem fogja mindenki hallani..

jan. 8. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
5: szerintem írásban inkább ne legyen nyoma ameddig nem biztos a dolgában. Sosem tudhatod hogy a másik ember, akit nem ismersz milyen vagy éppen mikben van. Nálunk pár flörtölős Teams üzenet miatt rúgtak ki valakit nem is olyan régen, az illető akinek címezte a kolléga nem vette jó néven és felnyomta a pasit a HR-nél…
jan. 8. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:
6. Igen, azért írtam úgy hogy finoman. Nem vad flörtre gondoltam. Csak valahogy jelezni, hogy figyel a nőre, vigyáz rá, kedves gesztusokkal is ki lehet fejezni azt, hogy fontos a másik.
jan. 8. 22:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki. Én is arra gondoltam, hogy oda-vissza úton van jó esély személyesen. Tömegközlekedéssel jár ami viszonylag kiszámítható (nem mintha stalkingolnám). Munkahelyi online csatornákon igyekszem kerülni a félreérthető dolgokat, persze megvan a jó viszony.
jan. 8. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Ceges email
jan. 9. 06:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Szal ceges emailon vagy telon hivd fel, beszelgess vele ott. Majd szemelyesen is

Vard meg melo utan hivd el valamire

jan. 9. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!