Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18+... Barátság extrákkal, vagy több?
Az elején úgy volt, hogy csak szex lesz, barátkozunk, beszélgetünk, aztán meglátjuk.
Általában hetente találkozunk, néha nála is alszom. A kezemet puszilgatja néha. Tudom, hogy a net sok hülyeséget ír, de régebben olvastam, hogy ez jó jel 😊 szinte egész nap össze vagyunk bújva. Néha már drágának hív.
Messengeren is ír minden nap, bár néha csak annyit, hogy mizu, mit csinálok éppen.. de nem lehet az egész napot átcsetelni. Egyik nap emlitettem valakit poénból, az volt a válasza, hogy nem kell más neki. Néha hivjuk is egymást. Szigorú szabály volt, hogy utcán nincs sem puszi, sem csók. Múltkor mégis átölelt, megcsókolt egy bolt előtt 😊
Mint irtam, hetente vagyunk együtt. Már emlitette, hogy vigyek hozzá törölközőt, kényelmes nacit, hogy kéznél legyenek. Papucsot ő vett nekem 😊
Szerintetek ezek természetes dolgok és én képzelek többet ebbe az egészbe?
Nem volt még ilyen "kapcsolatom", nem tudom, mi mit jelent.
(N/37)
Míg Ő nem hozza fel azt, hogy ez komolyabb köztetek, addig szerintem ne nagyon reménykedj.
Sok férfinek manapság sokkal egyszerűbb a barátság extrákkal dolog, mint egy normális kapcsolat.
Lazább az egész kb elvárások nélkül.
Nőként is egyszerűbb ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!