Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok a szexpartner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a szexpartnerembe, meg is mondtam neki, de ő nem érez így. De nem szakítja meg a szexkapcsolatot. Szerintetek mit tehetnék, hogy mégis több legyek neki? Hogy lehet az, hogy kedvel, kíván, de mégse szeret, mi hiányzik akkor?

Figyelt kérdés
Nem a vonzalom a legfontosabb?

tegnapelőtt 19:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le, hogy ne sérülj.
tegnapelőtt 19:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Már sérülve vagyok. Ha lelépnél, borzasztóan hiányozna. Teljesen elképzelhetetlen, hogy ő is megszeressen? Én vagyok a lány.
tegnapelőtt 19:16
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Aki nem lehet tisztelni, azt kb szeretni sem. örök torveny.
tegnapelőtt 19:18
 4/14 anonim ***** válasza:
21%

#2 szexelj velem!

Én garantáltan minden lányba beleszerettem még eddig, akivel szexeltem legalább háromszor.

Nekem a szex az ópiumom, és vágyom rá!

tegnapelőtt 19:19
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

"Hogy lehet az, hogy kedvel, kíván, de mégse szeret, mi hiányzik akkor?"

Ezt neked is tudnod kéne, belementél a szexkapcsolatba.

tegnapelőtt 19:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tehetsz semmit és majd ebből lesz életed nagy tapasztalata! (nem jó értelemben). Ne NYÍGJ, hogy mi kell még... nem kell semmi, nem mindenki lesz szerelmes beléd, fogd fel. De mondom, majd csak sokkal több szenvedés után fogod felfogni.

Amúgy még mindig úgy lenne a legtöbb esélyes, ha mostantól nem szexelnél vele és nem találkoznál vele, és megmondanád neki, hogy neked nem erre van szükséged. Ha továbbra is szexbábut játszol, mégis miért ne annak tekintene...

tegnapelőtt 19:21
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem tart rondának, szóval benne van ebben a titokban összejárni dugogatni dologban, de annyira viszont már nem tetszel neki, hogy szerelmes tudjon lenni beléd és fel akarjon vállalni a családja és a barátai előtt barátnőjeként + utcán kézenfogva.
tegnapelőtt 19:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A szexuális vonzalom nem egyenlő az érzelmekkel. Illetve na, hát ott vagy neki, könnyű dugás, aki még a megalázás után is odatolja az ingyenp...t.
tegnapelőtt 19:41
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Azt kérdezed,mi hiànyzik?

Az a bizonyos plusz.

Amikor már ismered egy ideje,tudod,hogy issza a kàvéjàt,mik a rigolyài,tudod,mire ugrik és mire sértődik meg,mi a napi rutinja,mit eszik,mire érzékeny,mik a gyengéi...és imàdod a mosolyàt, a szomorú arcàt is, képtelen vagy róla levenni a tekinteted,ha megjelenik valahol,pattognak azok a bizonyos szikràk...

Ez a szerelem,és ha ő ezt nem érzi, akkor fejen is àllhatsz.Nem ő a te embered,szàmàra csak hús vagy -sajnàlom!

tegnapelőtt 19:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak magad miatt lépj ki attól, hogy valaki kíván nem jelenti azt hogy fontos is vagy neki valószínű nem akar elköteleződni. Az, hogy nem szakítja meg a szexkapcsolatod így sem, hogy belezúgtál, mert neki fontosabb a szex mint te ez meg inkább róla átulkodik. Hagyjd ott kell neked a fenébe is! Kellesz majd egyszer eléggé másnak.
tegnapelőtt 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!