Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a szexpartnerembe, meg is mondtam neki, de ő nem érez így. De nem szakítja meg a szexkapcsolatot. Szerintetek mit tehetnék, hogy mégis több legyek neki? Hogy lehet az, hogy kedvel, kíván, de mégse szeret, mi hiányzik akkor?
#2 szexelj velem!
Én garantáltan minden lányba beleszerettem még eddig, akivel szexeltem legalább háromszor.
Nekem a szex az ópiumom, és vágyom rá!
"Hogy lehet az, hogy kedvel, kíván, de mégse szeret, mi hiányzik akkor?"
Ezt neked is tudnod kéne, belementél a szexkapcsolatba.
Nem tehetsz semmit és majd ebből lesz életed nagy tapasztalata! (nem jó értelemben). Ne NYÍGJ, hogy mi kell még... nem kell semmi, nem mindenki lesz szerelmes beléd, fogd fel. De mondom, majd csak sokkal több szenvedés után fogod felfogni.
Amúgy még mindig úgy lenne a legtöbb esélyes, ha mostantól nem szexelnél vele és nem találkoznál vele, és megmondanád neki, hogy neked nem erre van szükséged. Ha továbbra is szexbábut játszol, mégis miért ne annak tekintene...
Azt kérdezed,mi hiànyzik?
Az a bizonyos plusz.
Amikor már ismered egy ideje,tudod,hogy issza a kàvéjàt,mik a rigolyài,tudod,mire ugrik és mire sértődik meg,mi a napi rutinja,mit eszik,mire érzékeny,mik a gyengéi...és imàdod a mosolyàt, a szomorú arcàt is, képtelen vagy róla levenni a tekinteted,ha megjelenik valahol,pattognak azok a bizonyos szikràk...
Ez a szerelem,és ha ő ezt nem érzi, akkor fejen is àllhatsz.Nem ő a te embered,szàmàra csak hús vagy -sajnàlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!