Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a szexpartnerembe, meg is mondtam neki, de ő nem érez így. De nem szakítja meg a szexkapcsolatot. Szerintetek mit tehetnék, hogy mégis több legyek neki? Hogy lehet az, hogy kedvel, kíván, de mégse szeret, mi hiányzik akkor?
Figyelt kérdés
Nem a vonzalom a legfontosabb?nov. 11. 19:07
11/14 anonim válasza:
Nem, egy kapcsolatban baromira nem a vonzalom a legfontosabb. Ha igy gondolod, nagyon nagy pofara esesek fognak meg erni teged az elet ezen teruleten.
A vonzalom egy dolog. A szerelem meg egy masik. Valoszinuleg nem tart magaval egyenrangunak intellektualisan, humorban, erettsegben vagy masmilyen ertelemben, ezert van az, hogy szexre jo vagy, de baratnonek mar keves. En nem maradnek ilyen megalazo helyzetben (tobbek kozott ez is egy baromi vonzo tulajdonsag, ha erzelmileg nem fuggsz es felismered, ha valaki kihasznal, meghuzod a hataraidat).
12/14 anonim válasza:
Hiányzik belőled az, amiért fel tudna rád nézni. Sorry, nem tudom mi lehet az konkrétan.
13/14 anonim válasza:
Nagyon együtt tudok érezni veled most. Szintén ebbe a cipőbe járok,még nem szerelem amit érzek azt hiszem inkább fellángolásnak nevezném. Én nem mondtam neki semmit és nem is tervezek. Kilépek ebből a helyzetből mielött jobban pofára esek.
14/14 anonim válasza:
Ezért nem kell másnak mutatnod magad mint aki vagy. Elszínészkedted a laza csajt, szexkapcsolat, barátság extrákkal, blablabla. Ezerből, de inkább tízezerből egy ahol ez működik. Egyik fél előbb-utóbb többet akar(na). És szenved. Pedig a másik nem hazudott, elmondta a feltételeket, tartja is magát hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!