Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet tudni, hogy valaki barátság extrákkalt akar és nem párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

2024. máj. 20. 08:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Meg kell tőle kérdezni.
2024. máj. 20. 08:35
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Onnan, hogy nem mondja ki, hogy a párod akarna lenni, hogy szerelmes beléd, nem szövöget terveket, vagy ezeket mind kimondja, de mégis a tettei nem egyeznek velük meg, ergó ha a szavai és a tettei egálban vannak akkor gondolhatod 90-99,99%-ra, hogy nemcsak laza kapcsolatban szeretne veled lenni.
2024. máj. 20. 08:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2. Ez eddig szép és jó, de általában azok az embernek esnek ilyen csapdába, hogy lefekszenek olyannal, aki nem akar tőlük semmi komolyat, akik már a 2. vagy 4. randin szexelni akarnak. És annyi idő után nem derülnek ki ezek a dolgok, amiket te leírtál. Ők csak el szeretnék hinni, hogy a másik is biztos odáig van értük és kapcsolatot akar, mint ők és akkor elhiszik. Ilyenekre hogy való életbeli észrevételek, bizonyítékok, a másik viselkedésének végiggondolása, ők nem gondolnak.
2024. máj. 20. 09:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 2 vagyok, de miért kéne 2-4 randin szexelni? 🤔
2024. máj. 20. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tud kötődni, nem tud és akar felelősséget vállalni. Az ilyeneket jó messzire el kell kerülni. Aki szerint nem, annak kívánom, hogy egész életében csak ilyen emberek találják meg.
2024. máj. 20. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar randizni, nem akar közösprogramokat, nem fog megkeresni minden héten, lesznek időszakok amikor eltűnik stb.
2024. máj. 20. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a #6 írja. Nem vállal fel, a közös programok kizárólag a szexre korlátozódnak, nem érdeklik a személyes dolgaid.
2024. máj. 20. 10:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak szex a program.

Nulla felelősség, érzelem mentesség, heti kétszer átugrik hozzád dugni, vacsorázni!

Pont ilyen volt az exem, 1 évig hitette el velem hogy majd összeköltözünk csak sok az adóssága , azért nem lehet….

Hát persze !

Soha nem vállalt fel , még azt is privát üzenetben írta meg ha tetszett neki az új képem facebookon.

Egyszercsak ráébredtem hogy nem szeret, nem vállal fel, nem számíthatok rá semmiben, és semmit nem nyújt. Kiábrándultam!

Bejelentette nagy örömmel hogy megy nyaralni a lányával, én meg mondtam hogy biztos jó lesz stb.

De amikor 2 nap múlva újra keresett hogy találkozzunk, megírtam hogy vége.

Biztos nem értette hogy miért, még úgy gondolta hogy én nem vagyok korrekt, holott ő csapott be 1 évig!

Azóta sincs senkije, szerintem már nem is lesz.

Mindennél fontosabb volt a szabadsága, az ő jóléte, a kis titkai, és ilyen végtelenül önző embert még életemben nem láttam.

Mindig minden róla szólt.

Nekem könnyű volt a szakításkor, mert addigra már nem szerettem, ő biztos nehezen dolgozta fel, mert olyan magasról nézte az embereket, hogy azt hitte hogy őt nem lehet ejteni.

2024. máj. 21. 11:31
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
Az kiderül, ha azt mondod, te csak komoly kapcsolatban és csak szerelemben tudod elképzelni, hogy lefeküdjél valakivel, akkor le fog kopni, ha ő nem gondolja magát komoly partnernek.
2024. máj. 21. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Lehet hogy akkor kapcsolatot fog színlelni hogy szexelhessen….

2024. máj. 21. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!