Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó barátok vagyunk, többet akar tõlem?
Legjobb barátom, viszont néha viccel azzal, hogy valami lehetne köztünk. Többször néztünk már filmet egymáshoz bújva, tegnap este pedig nála voltam, kiszívta a nyakam.
Lehetséges, hogy én nem veszem észre, ami nyílvánvaló és lehetne több is köztünk?
Beszéltünk a dologról, nem akar kapcsolatot.
Meg színte megcsókolt, a szikra az ott van, viszont olyankor mindig elvicceljük.
Félek, hogy félre értem a helyzetet. Nem akarom leégetni magam
Ez nem barátság. Ha a barátaimmal ezt csinálnám, kivágnának.
Előre szólt, hogy le fog fektetni, de mást nem akar. Ha ennek ellenére maradsz, akkor ezekkel a feltételekkel maradsz. Ő őszinte volt, te meg hagytad.
Megéri feláldozni vagy kockára tenni a barátságot?
Naponta találkozunk, mindent megbeszélünk, teljes mértékben megbízom benne, viszont ezzel kapcsolatban nem tudom eldönteni, hogy viccel e vagy tényleg valamit szeretne.
"Megéri feláldozni vagy kockára tenni a barátságot?"
Ami nincs, azt nem lehet.
Köszönöm a válaszokat.
Aki azt írta, fogalmam sincs mit akarok, annak csak annyit, tényleg nem tudom mit szeretnék, mert nagyon közel állunk egymáshoz és nem szeretném, hogy ilyesmi miatt ne legyünk jóban.
Kapcsolatot nem velem nem szeretne, általánosságban vége. Jól ismerem már, nem használna ki senkit. (És nem, nem vagyok naív)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!