Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el a párom, hogy egy fiuval csak barátok vagyunk és o sem akar tobbet tolem és én sem? 18/L
mert nem hisz a fiú-lány barátságban, magából indul ki és szerinte nem lehet fiú-lány között barátság
vagy nagyon féltékeny és nem bízik meg benned
Én is ezt tenném a helyében.
Szerencsére a mostani barátnőmnek csak egy-két nyomi, lúzer fiú barátja van, akik szerelmesek belé már évek óta. Én a második randinkon lefeküdtem vele.
Zavarna ha a barátnőmnek normális, menő, férfias barátai lennének.
Ha már az egyik fél megtilt a másiknak valamit, akkor ott már a kapcsolatban gondok vannak. Ha nincs bizalom egymás felé, akkor mit ér az egész?
Megtiltja neked hogy barátkozz a fiú barátoddal, és te hagyod, akkor ez számára azt fogja jelenteni, hogy később is megtilthat dolgokat... Ha megbízna benned, azt sem tiltaná, hogy fiú barátaid legyenek. Elvégre tudná, hogy neked ő van, és nem kezdesz ki a fiú haverjaiddal.
Ezt te tudod hogy mit engedsz meg neki, és mit nem, de én személy szerint egy olyan kapcsolatra szavazok, ahol a bizalom meg van egymás felé. Különben az egész semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!