Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvileg nem akar tőlem semmit és csak barátok vagyunk, akkor miért van letiltva a számom nála? 26F
Kapcsolata van, de a barátja állandóan csalja.
Ki akar lépni, de azt mondja jó neki így is.
Nekem azt mondta, h nem lesz köztünk semmi, csak barátok lehetünk.
Én nem szoktam a barátaim számát letiltani.
Amiatt se értem a letiltást, mert mindíg ő szokott hivni..
Egy csók már elcsattant köztünk egy hónappal ezelött, de akkor még nem tudtam róla, h barátja van.. Késöbb vallotta be..
Először is: baráttal nem csókolódzik az ember.
Az ilyen nő csak hezitál, vacakol. Ha lenne tartása, akkor szakítana a barátjával. De vagy kapcsolatfüggő, vagy a barátja sokat nyújt neki (ágyban, anyagiakban), ő pedig számításból marad vele.
Szerintem hagyd a csodába ezt a lányt. Keress egy lányt, aki csak úgy egyszerűen egyedülálló és csak úgy egyszerűen párt szeretne. Tudom, ilyet a legnehezebb... ;-)
Szóval az nem baj, hogy faszija van,az viszont igen, hogy tiltja a számod...? 🤨
Gondolom azért tiltott, hogy nehogy rosszkor hívd. Szerintem feküdj rá a 'skip' gombra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!