Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a férfi párkapcsolatot velem? (Többi lent:))
Teljesen értetlenül állok a dolgokhoz mert igaz hogy viszonylag friss még,alig 1 hónapja találkozunk de már úgy viselkedunk mintha együtt lennénk. Bemutatott a családjának,barátainak, minden nap szinte náluk alszom, azt mondja szeret és hiányzom neki. Közös programok is voltak már. De mégis azt mondja hogy még nem vagyunk együtt,nem akarja elkapkodni illetve szeretne jobban megismerni. De akkor nem értem a többi dolgot meg miért csinálja? Szerintem ez kamu lehet.
Mert tényleg minden olyan mintha párkapcsolatban élnénk.
Volt egy 2 éves kapcsolata a csaj megcsalta és 4 hónapja lett vége. Lehet ez miatt is? Elvileg nem akar tőle semmit azok után amit tett vele. És le is van tiltva neki elvileg.
Nekem is vannak erzelemeim de igy eléggé kényelmetlen ez az egész.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Ő 25, én 22 éves vagyok
Egyébként a szex brutal jó vele:)
"Egyébként a szex brutal jó vele:)"
Azért nem akar kapcsolatot, mert ő is rájött, hogy élvezed a szexet és ennyi elég is, hogy mellette maradj. Nem kell neki, hogy rátelepedj az életére, élvezi a függetlenség előnyeit, közben pedig tudja, hogy a jó szex úgyis megtart mellette. Érdekes ez, állítólag a nők nem olyanok, mint a férfiak, hogy az agyuk helyett a nemi szerveik vezérlik őket, nekik érzelmek kellenek, csak némi jó szextől nem fog működni a kapcsolat. Aztán mindig lehet találni bunkó, agresszív, lusta, életképtelen kandúrokat, akikhez betegesen ragaszkodnak a jobbat érdemlő nők, majd valahogy kiderül, hogy az egész elb***ott kapcsolatot egy jókora dorong és az ágyban ezzel mutatott nagyszerű produkció tartotta össze évekig.
Nincs túl még érzelmileg az exén.
Nyilván a szex neki is jó...
Sajna ilyenkor a legtöbbször szakítás a vége, mert hogy ő még nem áll készen egy kapcsolatra, vagy túl gyorsan történtek köztetek a dolgok... ilyesmiket szoktak mondani.
Szerintem te is túl gyorsan közel engedted magadhoz (sajnos én is jártam már így), nem tettél le szabályokat, határt. Pl h addig nincs ottalváska, meg dugigatáska, amíg nem fejezi ki tisztán a szándékait feléd.
1
Igen, ezzel az első résszel én is egyet értek. Ha így is megkapja a szexet, akkor minek teperjen?
Persze a programok is azért vannak, mert ő sem akar ám unatkozni, meg tapló lenni, hogy meg se hív sehova. De ez nem azt jelenti, hogy érted bármit is tesz.
Azért csinálja, mert nem akarja elkapkodni, illetve szeretne jobban megismerni.
Ha ez nem felel meg, akkor tartsd meg őt szexpartnernek, és közben keres mást.
Mit vársz el tőle, de komolyan amikor együtt se vagytok, de elhiszed a sok süketséget amivel hülyére szed? Egyértelműen bolondot csinál belőled és te benne vagy nyugodtan.
Ezek után hogyan vegyen téged komolyan valaha?
Te saját magad nem veszed akkor miért tőle várod el?
7. Azt írja, minden olyan mintha párkapcsolatban élnének.
Vagyis legalább nem kell fizetnie az ottlakásért. Lehet, hogy a pasi csak szexre használja, de legalább kevesebb a költsége a kérdezőnek így, hogy nála lakik.
Azért nem rossz bolt ez.
Dehogynem rossz hiszen a pasit veszi elő miközben mást nem lát benne mint a farkát.
"Nekem is vannak erzelemeim"
Dehogy vannak érzelmei felé amikor a szex tartja őket össze és az, hogy női hiúság/önbecsülés miatt, hogy feltudja dobni (hiszen nincs neki) erőlteti rá a párkapcsolatot.
Miért a pasi a szar amikor a kérdező mást nem lát benne mint faszt és trófeát? Normális nő ki se kezd olyan sráccal akinek nemrég ért véget a kapcsolata ha ő tényleg párkapcsolatot szeretne. De mivel a kérdezőnek mindegy azért lefekszik vele csak az a fránya egó nem hagyja békén.
Ne ő rá mutogasson hanem magával törődjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!