Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan randihelyeket mondani, ahova ezzel a módszerrel (részletesen lent) hívhatnám el a lányt?
Szóval a lényeg az lenne, hogy nem konkrétan randira hívom, hanem pl. hogy "Szombaton meg megyek y helyre, nincs kedved velem eljönni?" Vagyis nem közvetlenül hívom el, hanem hogy én megyek valahova, és csak úgy mellékesen meginvitálom, hogyha van kedve, akkor tartson velem.
Tudok erre alkalmas helyeket? Eddig a bevásárlóközponton (pl. valami ruhát veszek, és ha van kedve jöhet velem vásárolni) kívül más nem jutott sajnos eszembe.
Bevásárlós dolog szerintem gáz :)
Inkább egy kirándulásra hívd el. Egy nevezetes helyet akarsz megnézni és megkérdezed nincs e kedve elmenni veled. Vagy kiállításra, vagy bármilyen más eseményre.
Kérdés, hogy mi a célod ezzel.
Ha valaki így hívna el, inkább venném egy haveri találkozónak, mint randinak. A vásárlós dolog szerintem nem nyerő, mert ha ismerkedni akartok, akkor jobb egy olyan hely, ahol nyugodtan lehet beszélgetni, nem rohanva egy halom ember között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!