Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a férfi párkapcsolatot velem? (Többi lent:))
Teljesen értetlenül állok a dolgokhoz mert igaz hogy viszonylag friss még,alig 1 hónapja találkozunk de már úgy viselkedunk mintha együtt lennénk. Bemutatott a családjának,barátainak, minden nap szinte náluk alszom, azt mondja szeret és hiányzom neki. Közös programok is voltak már. De mégis azt mondja hogy még nem vagyunk együtt,nem akarja elkapkodni illetve szeretne jobban megismerni. De akkor nem értem a többi dolgot meg miért csinálja? Szerintem ez kamu lehet.
Mert tényleg minden olyan mintha párkapcsolatban élnénk.
Volt egy 2 éves kapcsolata a csaj megcsalta és 4 hónapja lett vége. Lehet ez miatt is? Elvileg nem akar tőle semmit azok után amit tett vele. És le is van tiltva neki elvileg.
Nekem is vannak erzelemeim de igy eléggé kényelmetlen ez az egész.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Ő 25, én 22 éves vagyok
Egyébként a szex brutal jó vele:)
A kèrdèshez pedig:
-Szerintem ez a csávó túlságosan is előre rohant veled,mert azt gondolta,ez a kulcs a múlt elfelejtèsèhez.Pedig nagyon nem.Kicsit felcserèlte a dolgok sorrendjét.Nem gondolnám mèg szerelmesnek ezek alapján.
16
Azért lassan majd érdemes lesz azon gondolkodni, hogy mikor szeretnél erre konkrét választ kapni. Szerintem tűzz ki egy dátumot magadban, hogy meddig vagy hajlandó várni rá. Feltéve ha te is kapcsolatot akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!