Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 36 éves nő, 50 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves nő, 50 éves férfi kapcsolata működhet?

Figyelt kérdés
36 éves vagyok, fiatalabbnak nézek ki a koromnál (nem csak szerintem, mindenki szerint), 25-26 évesnek szoktak hinni. Kiszemelt magának egy 50 éves férfi, fiatalos az tény, nagyon jól tartja magát, ki van gyúrva, sokat jár szórakozni, ad magára stb. Nekem is tetszik, csak ránézésre úgy nézünk ki, mintha az apám lenne. Tudom hogy egyre elfogadottabb az ilyesmi, de azért van bennem egy kicsi félsz. Illetve azért pár év múlva lehet, hogy összeesik, meg a szexben mi van, ha problémái lesznek? Ilyeneken agyalok.
2021. aug. 7. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Ha tetszik, akkor ne agyalj rajta. Majd pár év múlva lecseréled egy korban hozzád illőre.
2021. aug. 7. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Én megnyugtatlak, hogy nem lesznek, hanem már vannak problémái, és nem csak az egészségével. Első körben arra gondolnék, hogyha fiatalabbnak nézek ki, akkor miért akar lánya korabelivel dugni..

Aztán prosztatagondok, aranyér, bélproblémák, VISSZEREK!, fonnyadt bőr, kopaszodás és a legsúlyosabb a tesztoszteroncsökkenés, hangulati zavarokkal, depivel és persze a jó öreg impotenciai bajok.

Minek ez neked? Komolyan olyan párt akarsz, aki "fiatalos", meg "a korához képest jól tartja magát"? Huszonötéves is járna veled.. Ja, hogy az nem kell, mert fura a nagy korkülönbség? Pontosan, fura.

De ha már "muszáj"(nemmuszáj!), akkor már inkább fiatalabb párt válassz..

Igen, furcsán fognak rátok nézni, furcsa lesz, mert minden oké veled belül.

2021. aug. 7. 12:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Fúj, ez így elég undin hangzik 2-es :D mintha valami 70 éves trottyról lenne szó :D
2021. aug. 7. 12:31
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
10 év múlva te 46leszel,simán kívánod még a szexet,de ő 60lesz,lehet már fel sem áll neki.
2021. aug. 7. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Miért ne működhetne?
2021. aug. 7. 12:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy nem hozzá akarok feleségül menni,ahhoz túl öreg.
2021. aug. 7. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

hogyha fiatalabbnak nézek ki, akkor miért akar lánya korabelivel dugni..

Gondolom azért mert jól néz ki :D

2021. aug. 7. 12:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, jól néz ki, és vezető beosztásban dolgozik, tehát megteheti, hogy fiatalabbaknál próbálkozik. Nyilván ha csövesen nézne ki, és szakadt alkesz lenne, nem állnék vele szóba.
2021. aug. 7. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:

8.

Meg nyilván ő is vonzóbbnak lát téged mint egy korabeli elhízott nőt pl. :)

2021. aug. 7. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Na lepontoztak a dagadékok megint. :D
2021. aug. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!