Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves nő, 50 éves férfi kapcsolata működhet?
Figyelt kérdés
36 éves vagyok, fiatalabbnak nézek ki a koromnál (nem csak szerintem, mindenki szerint), 25-26 évesnek szoktak hinni. Kiszemelt magának egy 50 éves férfi, fiatalos az tény, nagyon jól tartja magát, ki van gyúrva, sokat jár szórakozni, ad magára stb. Nekem is tetszik, csak ránézésre úgy nézünk ki, mintha az apám lenne. Tudom hogy egyre elfogadottabb az ilyesmi, de azért van bennem egy kicsi félsz. Illetve azért pár év múlva lehet, hogy összeesik, meg a szexben mi van, ha problémái lesznek? Ilyeneken agyalok.2021. aug. 7. 11:47
11/12 A kérdező kommentje:
Ezt a sok lepontozást én sem értem. A férfi jól néz ki, vezető, egzisztenciálisan is topon van. Külsőre tetszik, jó fej, intelligens. Ami aggaszt, hogy hosszútávra nem tudom, lehet - e tervezni vele, mert mi lesz mondjuk 2-3 év múlva? Örülnék, ha 7-8 évvel fiatalabb lenne. Gyereket nem akarok, tehát ez nem kérdés. De ahogy valaki írta, 10 év múlva még csak 46 leszek, mikor ő már 60. Az is benne van, hogy beleszeretek.
2021. aug. 7. 17:42
12/12 anonim válasza:
Ha gyereket nem akarsz akkor mit számít. Azt meg hogy mi lesz pár év múlva senki se tudja, ha egy korodbelivel jönnél össze az se garancia hogy pár év múlva is együtt lesztek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!