Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nő milyen esetben lenne hajlandó randevúzni egy incel pasival?
Én össze is jöttem incellel 18 éves korombam (igen, én mentettem meg az incelségétől, amibe a szakítás után visszasüllyedt), de akkor még nem tudtam, hogy létezik ez a szó, és még átlagos sem vagyok. Annyit tudtam, hogy soha az életben nem volt köze nőhöz, szűz, soha nem volt barátnője, pedig rengeteget küzdött, hogy legyen. Úgy gondolta, hogy a külseje miatt lehetetlen + nem elég agresszív és rossz ember, a nőknek pedig azt látja, hogy folyamatosan olyanok kellenek. Ő iszonyatosan érzelmes ember, ő örökké tudta szeretni és tenyerén hordozni a nőt, de neki senki nem ad erre még esélyt sem.
Eleinte "netes" barátok voltunk, és semmi jelét nem adta, hogy többet akarna.
Aztán pedig állítása szerint belém szeretett, randira hívott. Kihasználta, amiket tudott rólam (súlyos önbizalomhiány, középsulis múlt, ahol is bullyingoltak, sikertelen szerelmi ügyek), lassan és észrevétlenül meggyőzött, hogy ő a legjobb, akit kaphatok, mert a nála jobb pasik úgysem néznek rám, vagy nagyon nagyon max. megdugnak aztán eldobnak, kiröhögnek. Közben pedig lájtosan zsarolt folyamatosan öngyilkossággal is, úgy értem, nem úgy, hogy egyenesen megmondta, hogy adjak esélyt, különben megöli magát, hanem csak mondogatta, hogy maga alatt van, egyetlen pöccintés elég már, meg, hogy annyi szerelmi csalódása volt már, hogy nem bír el a lelke még egyet, stb.
Szóval az én példámból kiindulva ez a válaszom: Olyan esetben ad esélyt egy lány/nő egy incelnek, ha teljesen le van építve az önbizalma, 0 tapasztalata és emberismerete van, be lehet vele kajáltatni minden bullshitet (hogy a romlott világ áldozata szegény srácocska), kellőképp naiv és zsarolható.
13: ez egy elég összetett eset. Szerintem egy csalódott, frusztrált ember még nem feltétlenül érzelmi zsaroló. És gondolom te sem ezt állítod ezzel.
Egy alfa férfi is lehet ilyen, vagy nárcisztikus. Szerintem az incelség nem jár együtt a manipulátorsággal.
Peeeeeeerszeee pont egy rossz külsejű, totál sikertelen srác nárcisztikus :D:D:DDD
Döbbenetes hogy mikre képesek a nők a kognitív disszonenciájuk jegyében...
Milyen jól kitaláltad hogy a csúnya incel a gonosz nárcisztikus akinek te áldozata vagy és természetesen ez igazol hogy nemcsak ne is próbáld innentők a felszínességed palástolni hanem követendő példának állítod majd be azt hogy külső alapján válogatsz és csak a chadeket veszed emberszámba és aki nem néz ki bugyinedvesítően és kicsit visszahúzódóbb jellem azt lelketlenül csuklóból küldöd el. Jó trükk de azért nem annyira mert tudd hogy sokan átlátunk ezen és hányingert kapunk. Az egy dolog hogy a saját életet is tönkreteszed, az a te dolgod de az gyomorforgató hogy a sikertelen nem jó külsejű férfiakat tovább akarod taposni a saját nyomorod miatt. Rossz hírüket akarod kelteni és még mélyíteni az elutasítottságukat és előítéleteket akarsz kelteni feléjük másokban is. Az indok amiért teszed színtiszta gonoszság szintre emeli az egészet...
"Peeeeeeerszeee pont egy rossz külsejű, totál sikertelen srác nárcisztikus"
Ugye nem vagy annyira buta, hogy azt hidd, a külsőhöz bármi köze van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!