Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inceltársak, a blackpill megismerése után ha lenne lehetőségetek chad külsőt kapni elfogadnátok vagy annak tudatában, hogy akkor csak a testetek miatt vannak veletek a nők inkább visszautasítanátok a lehetőséget?
Nem. Nem akarnék igy változtatni a külsőmön. Legyek egészségesebb. Pl porc problémáim vannak, genetikailag gyenge dolgok, stb. Meg van egy pici cukorbetegség hajlamom. Na ezeket kukáznám. A kinézet mindegy... Igy is jól néz ki a testem asszem.
Nem lennék abban a tudatban, hogy a testem miatt van velem bárki. Egyrészt ez lehetetlen.
1:, mert pszichológiailag fizikai képtelenség egy tudatos létezővel lenni a kinézete miatt.
2: mert ha VELEM van, akkor VELEM van, nem a testemmel, szóval ha a testem kell neki, akkor valójában nincs velem.
3#, Nagyon nagyon elszomorodtam rajtad. Nagyon nagyon sajnálom. Kivánom, hogy megismerd magad és a szeretetet.
5
Hm mondasz valamit.
Asszem én is így érzek. Komoly kapcsolatra nem kellenének, csak dugnám őket mint a chadek egy része.
7
Nem, vagy fakecel. A fakecel az aki incelnek hiszi vagy gondolja magát de nem az mert például jól néz ki.
Te csupán blackpill tudatú normi / chad vagy.
9
Te incel vagy vagy normie/chad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!