Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Blackpill társak, titeket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blackpill társak, titeket is megnyugtat a gondolat, hogy senki sem jut ki élve innen, mind ugyanabban a cipőben járunk? :D

Figyelt kérdés
Gondolkodtam ,hogy mi pozitívumot lehet találni ebben az egész kamuban amit életnek nevezünk és az egyedüli amit találtam, hogy senki sem jut ki élve innen. Tehát sem a Stacy ribi a szórakozóhelyről aki 3 chadet pippant le egy éjszaka alatt, sem a kamugép chad aki minden héten 5 skalpot gyűjt be Tinderről, sem a milliárdos apuka elkényeztetett fia. Mind ugyanrra a sorsra jutunk :D És ez jó. Nagyon helyes :)
2023. ápr. 29. 01:09
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
“gYAKORI kKÉRDÉSEK” Te újra és újra ide fogsz visszakerülni.
2023. ápr. 29. 01:34
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Van végelszámoltatás is elvileg.
2023. ápr. 29. 01:44
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
2: Van vég?
2023. ápr. 29. 01:45
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Haaaaat ha ez teged megnyugtat… Szerintem fontosabb, ki hogyan eli le azt a 70-80 evet, de te tudod.
2023. ápr. 29. 01:46
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
150
2023. ápr. 29. 01:56
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Írtam a kérdezőnek, hogy 120 kg vagyok, és 160 cm, nagyon kedves, házias, tanult, jó munkám van, és megismerkednék! Nem válaszolt! 😭

Felszínes!

Viccrt félretéve! Lehetne nőd, csak míg te alsópolcos pasi vagy, addig neked a felsőpolcos 10/10es Stacy jó csak!

2023. ápr. 29. 06:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Es ez teged megnyugtat? Szerintem fontosabb, hogy az itt toltott idot hogyan eljuk meg, de hat te tudod, ha neked ez okoz oromot, akkor orulj neki a kis maganyos odudban.
2023. ápr. 29. 09:52
 8/9 A kérdező kommentje:

88%

Haaaaat ha ez teged megnyugtat… Szerintem fontosabb, ki hogyan eli le azt a 70-80 evet, de te tudod.”

Ha választani kellene is inkább incelként mint chadként.

2023. ápr. 30. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, valószínűleg nem kell választanod :-D
2023. ápr. 30. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!