Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyötör a féltékenység! Hogyan tudnám elterelni a
gondolataimat, és megnyugtatni magam?
Figyelt kérdés
A barátom elutazott majdnem egy hónapra, és bár megbízom benne, de nagyon féltékeny természetű vagyok...
Pl. ha meglátom, hogy egy olyan lány, aki abban a városban van, ahol ő, ír neki face-en, már a legrosszabbra gondolok, és ilyen rémes dolgok pörögnek le a szemem előtt...
Mellesleg épp vizsgaidőszakom van, és jó lenne a tanulásra koncentrálni, de így nehezen tudok. :( Valakinek van tippje, hogy hogyan nyugodhatnék meg?
Vajon melyik a jobb? Ha nincs párod, vagy ha van, de beleőrülsz a féltékenységbe? Elsőre szavazok és így is élek.
2014. jún. 1. 21:49
2/12 anonim válasza:
első hülyeséget beszél, figyi ha megbizol benne akkor nincs gond, de ugy tunik nem bizol meg benne, akkor meg halott a kapcsolat, ha meg valamit rosszalkodik akkor az meg ugyis kiderül, de amiről nem tudsz az nem fáj. meg ha udvarol neki egy lány az nem azt jelenti hogy lesz is valami, mert ahoz a fiunak is el kell gyengulnie... szval ha nem biztok egymásban akkor keress mást
2014. jún. 1. 21:51
3/12 anonim válasza:
Csak így: megtanulsz a tanulásra koncentrálni. Nekem sem könnyű, én is ilyen vagyok, de soha nem tudhatod, épp mi történik.. ha valami van, egyszer úgyis megtudod, ha meg nincs, kár tönkretenned magad! Gondolj arra, ahogy a srác veled viselkedik, hogy téged hogy szeret. Én most, 3 év után kezdem lenevelni magam a féltékenységről, azzal, hogy amíg nincs konkrét okom rá, csak a saját életemet keserítem meg vele.
2014. jún. 1. 21:52
4/12 anonim válasza:
hívd fel kérdezd meg mit csinált ma, meg fog nyugtatni, ne lássa rajtad h ennyire féltékeny vagy, elveszítheted így
2014. jún. 1. 21:52
5/12 A kérdező kommentje:
Igazából, az is a baj, hogy össze-vissza olvasgattam ma cikkeket, gondoltam, hátha megnyugtatnak majd...erre csak kiborultam...Sok statisztika, amiből az derül ki, hogy rengetegen hűtlenek, akkor különféle női oldalak, ahol szinte csak negatívat írtak...hűség horoszkóp, ami tudom, hogy hülyeség, de az is csak rosszat írt..:D Pedig én megnyugodni akartam, erre felzaklattam magam jobban..:S
2014. jún. 1. 21:54
6/12 anonim válasza:
A könyveidet olvasgasd a vizsgákra. Nyugodtabb leszel, intelligens, lesz miről mesélned és érdekes maradsz a srácnak.
2014. jún. 1. 21:55
7/12 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy akit meg akarnak csalni,azt meg is csalják.
2014. jún. 1. 21:57
8/12 anonim válasza:
Megértelek téged. De ha stabil a kapcsolatotok nem lesz baj hidd el.
Az ilyen netes oldalakkal pedig ne foglalkozz, pláne ne hűséghoroszkóppal. Mindenki kapcsolata más és más, neked kell tudnod hogy bízhatsz e a párodban :)
2014. jún. 1. 21:58
9/12 A kérdező kommentje:
Kedves 7. válaszoló! Ez azért nem túl megnyugtató..:D
2014. jún. 1. 21:58
10/12 A kérdező kommentje:
Stabil a kapcsolatunk, viszont szerintem szeret flörtölni a párom, ami szerinte nem flört, szerintem meg igen...
vagy, ha hall valami béna bókot egy csajtól, akkor már totál vigyorog meg elvan...persze, mindenkinek jól esik az ilyesmi, de azért nekem meg kissé rosszul esik ez...
Jó, az ilyen ártatlan kis mosolyoknál tovább nem menne...
De amiket a neten olvastam, azoktól totál para lettem..:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!