Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhihetem neki amit mond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhihetem neki amit mond?

Figyelt kérdés
Mar fel eve egyutt vagyok a baratommal. Azt mondja soha senkivel nem volt meg ilyen boldog es nagyon szeret. Viszont van egy kis gond. Mi nem eppen szerelem elso latasra jottunk ossze. Ismertuk egymast egy ideje, meg sem fordult a fejunkben, hogy barmi is lehetne. Aztan elkezdtunk "osszejarni" es igy alakult ki. Tudtam kik tetszenek neki. Igazabol minden lany rajtam kivul. Viszont volt egy lany aki utan elegge erdeklodott, neki viszont nem kellett. Ez a lany viszont nagyon bir engem, bar csak neha talalkozunk. Most hetvegen is szeretne talalkozni. Viszont ott lesz a baratom is. Nagyon feltekeny vagyok. Igaz mar voltunk igy egyutt, de most ujra felek. En magas vagyok, a lany pedig az a tipikus pici cuki lany gondor hajjal. Egyszeruen nem tudok olyan lenni. Nem tudok jobb lenni. Annyira el vagyok kenodve. A baratom azt mondja, ot mar nem erdekli. De lehet csak azert, mert a lany elutasitotta. Tudom, hogy meg mindig tetszik neki. A masik dolog abban biztos vagyok, ha osszejonnenek, valoban rajonne, hogy mindennel jobb vagyok. Bar azt allitja nincs nalam jobb. Mi megsem ugy jottunk ossze, mint a nagy szerelmes parok es vele lehet nagyobb lenne a szerelem. De en megis ugy felek. Hogyan gyozzem le ezt? 25/L

2014. máj. 27. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, h h jöttetek össze, hanem, h együtt vagytok és a barátod ilyen aranyosan néz rád és ilyeneket mondd neked, amit valószínű, h így is gondol! Nem tudom, mit kell bonyolítani a dolgot. Igen, tetszett neki, de te aztán jobban megtetszettél. Ennyi. Az én barátomnak is voltak esetei előttem, akiket még most is csinosabbnak gondolok, de miért érdekeljen ez? Az akkor volt, mikor engem még nem ismert és most velem van nem velük. Ha meg a lány ennyire zavarja a szférádat, akkor nem értem miért is társalogsz vele. Csak a problémákat fogod csinálni a kapcsolatodban...
2014. máj. 27. 10:55
 2/2 Marika827 ***** válasza:
100%
A féltékenység nagy úr,de úgy győzheted le,ha szembeszálsz vele,tehát elébe mész a helyzetnek.Nyugodtan menjetek el együtt,és probálj meg természetesen viselkedni.Légy kedves,ne hisztizz,és légy önmagad.ne másnak akarj megfelelni,vagy a barátnődet kontrázni!!!! Lehet a barátnőd majd épp ott talál valakit magának,nem tudhatod :)).A barátod meg szerintem téged választott és nem csak beérte veled -kettő közt nagy a különbség :))
2014. máj. 27. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!