Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Elhihetem neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elhihetem neki amit mond?

Figyelt kérdés
A volt baratom azt allitja, hogy meg szeret, de a bartnomnek azt mondta, hogy mar nem szeret engem. Meg meg azt mondta, hogy akar jarni velem de elobb valtozzak meg...
2013. aug. 16. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Ha tényleg szeretne akkor a barátnődnek is azt mondaná...

2. Ha szeretne akkor elfogadna úgy ahogy vagy és nem mondaná hogy változz meg :)

2013. aug. 16. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Jártam már ebben a cipőben. Én nem bíznék meg többet benne. Szerintem hagyd.
2013. aug. 16. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha szeretne,akkor nem akarna megváltoztatni...

Hagyd a francba.

2013. aug. 16. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy ha szeret, nem akar megváltoztatni. Ha a másik általában normális, de van, hogy elviselhetetlenül viselkedik, akkor jogos, hogy változtasson, ha akar még valamit. Mondjuk ezt sok egoista, magát tökéletesnek gondoló ember nem nagyon tudja felfogni, csak az számít, hogy őt fogadják el olyannak, amilyen. Csak épp azt felejtik el, hogy a viselkedés választás, nem adottság.
2013. aug. 16. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!